۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ ۱۷:۳۹

حمله به کنسولگری، تجاوز به خاک و ناموس وطن بود و پاسخ این تجاوز باید داده می شد

عطنا- بسیج اساتید دانشگاه علامه طباطبایی، در نشستی متشکل از استادان و اعضای هیئت علمی دانشگاه، ضمن محکوم کردن تجاوزرژیم صهیونیستی به خاک ایران در کنسولگری سوریه، از اقدام ستاد کل نیروهای مسلح و سپاه پاسداران در پاسخ بهنگام به این تجاوز، تقدیر و تشکر کردند.

در این نشست که صبح روز دوشنبه 27 فروردین 1403 در محل سالن شورای کتابخانه مرکزی دانشگاه علامه طباطبایی صورت پذیرفت، استادان هیئت علمی دانشگاه علامه، با تشکر از اقدام بموقع ستاد کل نیروهای مسلح و سپاه پاسداران در پاسخ به هتک حریم خاک ایران، به گفتگو درباره ابعاد این پاسخ نظامی پرداختند. در ادامه ، تعدادی از استادان دراین باره به بیان نقطه نظرات خود پرداختند که نکاتی چند از برخی سخنان را می خوانید.

دکتر عبدالله معتمدی؛ ریاست دانشگاه علامه طباطبایی: واکنش ایران به رژیم صهیونیستی مایه افتخار وغرورملی بود

حمله به کنسولگری، تجاوز به خاک و ناموس وطن بود و پاسخ این تجاوز باید داده می شد

دکتر معتمدی در اهمیت طوفان الاحرار و عملیات وعده صادق گفت: "اتفاق تاریخی و بی سابقه ای بود که نشانگر قدرت جمهوری اسلامی ایران بود. این اتفاق ارزشمند، باعث ارزش و غرور ملی و مایه افتخار بود".
کد

دکتر حیبت الله نژدی منش؛ هیئت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی: احساس غرور و افتخار دارم
حمله به کنسولگری، تجاوز به خاک و ناموس وطن بود و پاسخ این تجاوز باید داده می شد

دکترنژدی منش در صحبت های خود بر این نکته تأکید کرد که این پاسخ نظامی، مایه غرور و افتخار مردم ایرانی در سرتاسر دنیاست. همچنین وی به اهمیت این نکته که دفاع ایران، طبق قوانین منشور سازمان ملل صورت گرفته اشاره کرد و ادامه داد:" وجه تمایز دفاع ایران از سایر کشورها این بود که واکنش ایران صرفا معطوف به مناطق نظامی بود و آسیبی به مناطق غیر نظامی وارد نشد".
کد

حجت‌الاسلام والمسلمین صادق اکبری اقدم؛ مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه: پاسخ به موقع حق مسلم ایران بود.

حمله به کنسولگری، تجاوز به خاک و ناموس وطن بود و پاسخ این تجاوز باید داده می شد

اکبری اقدم پاسخ به رژیم صهیونیستی را حق مسلم ایران دانست و تأکید کرد: "این پاسخ درستی بود که از سوی ایران داده شد".

کد

دکتر مصطفی کواکبیان؛ هیئت علمی گروه علوم سیاسی دانشکده حقوق و علوم سیاسی: بر اساس حق دفاع مشروع ماده 51 منشور سازمان ملل عمل کردیم.
!دکتر کواکبیان: دشمن بیکار نمی نشیند، بحث نفوذ را باید جدی بگیریم
کد

دکتر کامران شیوندی؛ مدیر دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه: پس از عملیات وعده صادق، طنزگویی کشورهای اروپایی گل کرد که نشانه استرس آنهاست
حمله به کنسولگری، تجاوز به خاک و ناموس وطن بود و پاسخ این تجاوز باید داده می شد

شیوندی افزود:"وعده صادق ایران، موجب ترس کشورهای اروپایی شد. پاسخ ایران غافلگیر کننده بود و نشان دهنده قدرت نظامی جمهوری اسلامی ایران بود".
کد

حجت الاسلام و المسلمین دکتر صالح حسن زاده از دانشکده الهیات: باید از تاریخ درس بگیریم!
حمله به کنسولگری، تجاوز به خاک و ناموس وطن بود و پاسخ این تجاوز باید داده می شد
دکتر حسن زاده به نقل از نهج البلاغه امیرالمؤمنین علی علیه السلام: هرگز بین حق و باطل، صلح و آشتی ایجاد نمی شود!
کد

حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسام الدین خلعت بری رئیس دانشکده الهیات:
حمله به کنسولگری، تجاوز به خاک و ناموس وطن بود و پاسخ این تجاوز باید داده می شد
دکتر خلعت بری تاکید کرد: به گفته قرآن کریم باید با ائمه کفر کارزار کرد و بر دانایان و آگاهان از همه ادیان الهی، فرض است که در برابر رژیم آپارتایدی صهیونیستی و نژاد پرست، از همه، حتی یهودیان و مسیحیان حمایت کنند تا صلح و حقیقت در جهان تحقق پیدا کند.
کد
 دکتر ابوالقاسم فاتحی دهاقانی؛ رئیس اندیشکده تحول علوم انسانی و رئیس بسیج دانشگاه علامه طباطبایی: اسرائیل جنایتکار باید بداند اینها از یکسو "فتح قریب" و از سوی دیگر، "فتح مبین" است!
حمله به کنسولگری، تجاوز به خاک و ناموس وطن بود و پاسخ این تجاوز باید داده می شد
دکتر فاتحی افزود: فتح مطلق، فتحی است خانمان برانداز که اسرائیل را ریشه کن می کند.

گزارشگر تصویری: امیربهادر صوفی

تنظیم خبر: علی خیرآبادی

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

روبیکا                         روبینو

بله             ایتا

هنر و فرهنگ1
نشست علمی
به مناسبت هفتۀ جهانی بزرگداشت سعدی برگزار می شود:

نشست علمی "سعدی در چین و چین در آثار سعدی"

به همت انجمن علمی زبان چینی و مرکز تحقیقات چین،