عطنا - رسانه تحلیلی دانشگاه علامه طباطبائی

درباره ما

مدیر مسئول و سردبیر: دکتر لیلا وصالی

مدیر اجرایی: عطیه انصاری

تیم خبرنگاران عطنا: محمدنقدیان، عارف علامه، امیربهادر صوفی، علی خیرآبادی، محمدحسین واحدی، عطیه انصاری، زیلان نقشبندی، عاطفه انصاری، مهسا رفیع زاده، هدیه خرمزی، یاسمن امیریان، عاطفه صمیمی، حمیده قربانی، یلدا مرادی، عطیه ملاکاظمی، فاطمه کیانی، مبینا یاری، نگار ترابی، آیناز ساعدی، حنانه موسوی، یاسمن امیریان، زهرا سیفی، حنانه اسلامی، شیلان محمودی، صدیقه صفا، ملیحه ناصری، رضوان میرزاخانی مقدم و همه دانشجو_خبرنگاران دانشگاه علامه طباطبایی

عطنا به عنوان رسانه تحلیلی دانشگاه علامه طباطبائی، در ۲۴ آذر ۱۳۹۴ توسط وزیر وقت علوم؛ دکتر محمد فرهادی، در دانشکده ارتباطات این دانشگاه به طور رسمی رونمایی شد. عطنا پیش از این بیشتر به پوشش اخبار و رویداد‌های دانشگاه علامه طباطبائی می‌پرداخت، اما از سال ۱۴۰۰ با رویکردی جدید و در راستای مسئولیت اجتماعی دانشگاه، به انعکاس مشکلات مردم در حوزه‌های اجتماعی و انسانی و ارائه راه حل از سوی نخبگان و اساتید دانشگاه می‌پردازد تا به نوعی میان دانشگاه و جامعه پیوند ایجاد نماید. در این مسیر، ضمن استفاده از ظرفیت اساتید دانشگاه علامه طباطبائی، از دیدگاه‌های نخبگان و پژوهشگران سایر دانشگاه‌ها نیز بهره خواهد جست. مسئولیت مدیریت عطنا از ۱۹ آذر ۱۴۰۲ به دکتر لیلا وصالی؛ عضو هیئت علمی دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی، سپرده شده است.

این مجموعه همچنین محلی برای گذراندن دوره‌های عملی مهارت آموزی دانشجویان دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی است. عطنا به هیچ جریان سیاسی و حزبی وابستگی ندارد و تمامی هزینه‌های آن توسط دانشگاه علامه طباطبائی تامین می‌شود.