۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ ۱۸:۱۸

عطنا- کرسی آزاد اندیشی "پایان انحصار رسانه ها" به همت انجمن دانشجویی روابط عمومی دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی و با حضور نمایندگانی از فعالان نمایش خانگی، وی او دی‌ها و سازمان صدا و سیما برگزار می‌شود.

این نشست با حضور سعید مرادی؛ رئیس اتحادیه تهیه کنندگان فیلم و سریال ایران و قائم مقام رئیس سازمان صدا و سیما، رضا نصیری؛ تهیه کننده صدا و سیما، تهیه کننده برنامه‌های کودک شو، تهمتن، مردان آهنین و..، مهران ده نمکی؛ مدیر رسانه آریو و اسپرت پلاس برگزار می‌شود.
دبیری این نشست را دکتر لیلا وصالی؛ مدیرعامل انجمن سواد رسانه‌ای ایران و عضو هیئت علمی دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی برعهده خواهد داشت.

زمان: سه‌شنبه ۸ خرداد ۱۴۰۳ از ساعت ۱۲ تا ۱۳:۳۰

مکان: طبقه سوم دانشکده علوم ارتباطات، سالن شورا

"لازم به ذکر است این نشست پیش از این قرار بود در تاریخ ۳۱ اردیبهشت برگزار شود که به تعویق افتاد".

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

روبیکا                         روبینو

بله             ایتا

هنر و فرهنگ1
پایان انحصار رسانه‌ها
کرسی آزاد اندیشی

پایان انحصار رسانه‌ها

کرسی آزاداندیشی"پایان انحصار رسانه ها" باحضور نمایندگانی ازفعالان نمایش خانگی، وی او دی‌ها و سازمان صداوسیما برگزارمی‌شود.
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
نشست علمی
به مناسبت هفتۀ جهانی بزرگداشت سعدی برگزار می شود:

نشست علمی "سعدی در چین و چین در آثار سعدی"