۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ ۲۰:۲۷

عطنا- برنامه مراسم تشییع پیکر مطهر شهدای سانحه هوایی بالگرد رئیس جمهور و یاران همراهشان اعلام شد.

برنامه تشییع رئیس جمهور و همراهانشان اعلام شد
تشییع پیکر پاک شهدای خدمت، روز سه شنبه از تبریز تا جمکران و قم امتداد می‌یابد، چهارشنبه در تهران و پنجشنبه در مشهد مقدس خواهد بود.

به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، منصوری؛ رئیس برگزاری مراسم تشییع پیکر پاک شهدای خدمت، برنامه بدرقه پیکر پاک شهدای سانحه هوایی را اعلام کرد:

پیکر مطهر شهدای خدمت، روز سه شنبه از تبریز حرکت کرده و پس از مسجد مقدس جمکران، در حرم مطهر کریمه اهل بیت، حضرت معصومه سلام الله علی‌ها در قم تشییع خواهند شد.

برنامه تشییع رئیس جمهور و همراهانشان اعلام شد
پیکر پاک شهدای عظیم الشأن؛ رئیس جمهور شهید کشورمان؛ حضرت آیت الله دکتر ابراهیم رئیسی، وزیر امور خارجه کشورمان؛ شهید دکتر حسین امیرعبداللهیان، امام جمعه فقید تبریز، شهید آیت الله سیدمحمدعلی آل هاشم، استاندار آذربایجان شرقی؛ شهید دکتر مالک رحمتی، شهید خلبان محسن دریانوش، شهید خلبان سید طاهر مصطفوی و یاران همراهشان، شهید بهروز قدیمی، شهید جواد مهرابی و شهید سید مهدی موسوی، روز چهارشنبه با تشییع مردم شهید پرور پایتخت، در تهران بدرقه خواهد شد و روز پنجشنبه پس از بدرقه مردم شریف بیرجند، در مشهد مقدس تشییع شده و در جوار امام هشتم آرام خواهند گرفت.

برنامه تشییع رئیس جمهور و همراهانشان اعلام شد
ظهر امروز مراسم سوگواری رئیس جمهور فقید کشورمان با حضور رئیس دانشگاه، هیئت رئیسه، اعضای هیئت علمی، کارمندان و دانشجویان دانشکده‌های دانشگاه علامه طباطبایی، در مسجد امام علی (ع) دانشگاه، برگزار شد.

برنامه تشییع رئیس جمهور و همراهانشان اعلام شد
در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسام الدین خلعت بری؛ رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی، به ایراد سخنرانی پرداخت.

کد

برنامه تشییع رئیس جمهور و همراهانشان اعلام شد

پس از آن دقایقی تا برگزاری نماز ظهر و عصر، رئیس دانشگاه علامه طباطبایی؛ دکتر عبدالله معتمدی، با تسلیت به دانشگاهیان و مردم ایران، دقایقی به سخنرانی پرداخت که مشروح این سخنان را می‌توانید در فایل صوتی ضمیمه زیر بشنوید.

کد

خبرنگار و عکاس خبری: زیلان نقشبندی

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

روبیکا                         روبینو

بله             ایتا

هنر و فرهنگ1
پایان انحصار رسانه‌ها
کرسی آزاد اندیشی

پایان انحصار رسانه‌ها

کرسی آزاداندیشی"پایان انحصار رسانه ها" باحضور نمایندگانی ازفعالان نمایش خانگی، وی او دی‌ها و سازمان صداوسیما برگزارمی‌شود.
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
نشست علمی
به مناسبت هفتۀ جهانی بزرگداشت سعدی برگزار می شود:

نشست علمی "سعدی در چین و چین در آثار سعدی"