عطنا - بامداد شنبه پنجم آبان ماه، رسانههای عبری از سه موج حمله رژیم صهیونیستی به اهدافی در غرب، جنوب غرب و شرق تهران، خوزستان و ایلام خبر دادند. باراک راوید خبرنگار آکسیوس هدف از موج نخست حملات اسرائیل را سامانههای پدافندی ایران و هدف از موجهای دوم و سوم را پایگاههای نظامی و سایتهای موشکی ایران اعلام کرد.
در جریان این تجاوز نظامی اکثر پرتابهها، به ویژه ریزپرندههای انتحاری دشمن از سوی سامانههای پدافندی کشور مورد هدف قرار گرفتند. برخی تصاویر تایید نشده از دفع موفق حملات ریز پرندهها در اندیمشک خبر میدهند. روزنامه نیویورک تایمز به نقل از مقامات اسرائیلی در نزدیکی ساعت ۶ صبح اعلام کرد که حملات صهیونیستها پس از هدف قرار دادن ۲۰ نقطه به پایان رسید. عملکرد موفق سیستم هشدار و پدافندی کشور این امیدواری را در میان نیروهای مسلح، مقامات کشوری و مردم عادی ایجاد کرده است که آسمان کشور تا حد زیادی در برابر تجاوزات دشمن بیمه شده است.
یک منبع عراقی اعلام کرد که جنگندههای رژیم صهیونیستی ابتدا از آسمان اردن سیستمهای رادار نظامی در سوریه و عراق را هدف حمله قرار داده و سپس با کمک موشکهای دور برد ایران را هدف قرار دادند. همزمان برخی منابع ادعا کردند که عربستان سعودی نیز اجازه استفاده صهیونیستها از حریم هواییشان را داده است. با فرض صحت این ادعا جنگندههای متجاوز وارد آسمان ایران نشده و صرفا با استفاده از حریم هوایی محدوده شرق عربی اقدام به هدف قرار دادن اهداف نظامی در داخل ایران کردند. چنین رخدادی نشان دهنده هماهنگی نظامی- امنیتی رژیم صهیونیستی با اردن و سوء استفاده صهیونیستها از وضعیت پدافندی حاکم در عراق است.
پیش از این سران رژیم صهیونیستی در مصاحبه با رسانههای مختلف از برنامه ریزی برای حمله به سایتهای اتمی و تاسیسات انرژی کشور خبر داده بودند. به عنوان مثال نفتالی بنت نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی پس از عملیات «وعده صادق ۲» خواستار حمله گسترده ماشین جنگی رژیم به سایتهای اتمی ایران شد. پیش از این اسموتریچ وزیر دارایی رژیم صهیونیستی نیز با استفاده از ادبیات ابهام آمیز مدعی شده بود که از برنامه حمله به ایران رضایت دارد. با طلوع صبح خورشید شنبه پنج آبان ماه مشخص شد که تلآویو بیش از آنکه مرد جنگ باشد، بوقی در صحنه عملیات روانی است! حضور بنیامین نتانیاهو و یوآو گالانت در پناهگاه زیر زمینی بیش از آنکه نشان دهنده قدرت باشد، نمایش ضعف و ترس مقامات ارشد ارشد رژیم اشغالگر قدس از حملات احتمالی ایران بود. انتشار این تصاویر صدای نیروهای اپوزیسیون رژیم را نیز درآورد و سبب مطرح شدن این سوال شد که اساسا چرا مقامات صهیونیست هشیار در زیر زمین باشند و شهروندانی ایرانی بدون کمترین احساس ترسی به استراحت بپردازند و آسوده بخوابند!
تجاوز اخیر تلآویو زمانی تمام شد که آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا رسما وارد آسمان واشنگتن شده بود! وزیر خارجه آمریکا در جریان این سفر منطقهای ضمن پرداختن به لزوم برقراری آتشبس در غزه و لبنان، خواستار عدم حمله صهونیستها به مراکز راهبردی در داخل ایران شده بود. پس از انتقال سیگنال هشدار ایران به آمریکا- رژیم صهیونیستی از کانالهای دیپلماتیک به نظر میرسد، آمریکاییها به شدت نگران تکرار عملیات «وعده صادق» در ابعاد گستردهتر، به خطر افتادن جان نیروها و تاسیسات حیاتی سنتکام و در نهایت تجدیدنظر مقامات تصمیم گیر در تهران در خصوص «دکترین بازدارندگی هستهای» ایران بودند. در بعد سیاسی هرگونه حمله ماجراجویانه به ایران میتوانست شعله یک جنگ منطقهای را روشن کند که در آستانه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری رسما حکم پیروزی ترامپ در رقابت با هریش را خواهد داشت.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در جریان نماز جمعه «نصر» صراحتا اعلام کردند که سیاست «صبر استراتژیک» به پایان رسیده و جمهوری اسلامی ایران به هرگونه اقدام تجاوزکارانه دشمن پاسخ قاطع، اما حساب شده و غیرشتاب زده خواهد داد. پیش از این فرماندهان نظامی کشور وعده داده دادند که به هرگونه اقدام تجاوزکارانه صهیونیستها به شدت پاسخ خواهند داد. حال شمارش معکوس برای عملیات «وعده صادق ۳» به صدا درآمده است و افکار عمومی بار دیگر انتظار دارد که مقامات مسئول و فرماندهان نظامی با در نظر گرفتن شرایط میدانی و مصلحت کشور به تجاوز اخیر صهیونیستها براساس خواست مقام معظم رهبری پاسخ قاطع دهند.