رئیس دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه اذعان داشت: برای انعکاس اخبار نباید بهدنبال پرداختهای نامتعارف به رسانهها بود.
به گزارش عطنا به نقل از ایسنا، دکتر فرقانی از استادان علم ارتباطات در سومین نشست مدیران روابط عمومی دانشگاههای منطقه 9 کشور در دانشگاه سمنان اظهار کرد: روابط عمومیها و خصوصا روابط عمومی دانشگاهها باید مروج اخلاق حرفهای و اصولی باشد.
وی گفت: ارتباطات باید در خدمت جامعه و توسعه و پیشرفت کشور باشد و نه در خدمت گروهها و جناحهای سیاسی خاص، البته گروهها و جناحها نیز میتوانند روزنامه یا خبرگزراری داشته باشد اما شرط آن داشتن شناسنامه است.
رئیس دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه، رعایت شرافت حرفهای را از دیگر نکات قابل توجه در این بخش دانست و افزود: این مسئله هم باید از سوی روابط عمومیها و هم از سوی رسانهها مورد توجه قرارگیرد.
این استاد دانشگاه مهمترین نقش روابط عمومیها در یک دستگاه را هماهنگی، تولید وفاق، تفاهم و بالا بردن دانش و اطلاعات عمومی عنوان کرد و افزود: روابط عمومیها باید منادی اخلاق در جامعه باشند.
دکتر فرقانی تامین حق دیگران در دسترسی به اطلاعات را هم از وظایف روزنامهنگاران عنوان کرد و افزود: باید از ظرفیت رسانهها به بهترین نحو استفاده کرد.
دکتر بروجردی مدیرکل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این نشست یکروزه با تاکید بر لزوم رویکرد حرفهای به خبرهای تولیدی روابط عمومیها اظهار کرد: اگر خبری به لحاظ محتوایی و حرفه ای قوی باشد، رسانهها برای انعکاس آن به دنبال خبر میآیند و نباید برای انعکاس اخبار به دنبال پرداختهای نامتعارف به رسانهها بود.
وی با بیان اینکه برخی سایتهایی که به دنبال نام و نشان هستند ممکن است اخبار نادرست را منتشر کنند افزود: بهترین عکسالعمل در مقابل این مسئله، سکوت است چرا که توضیح دادن در مورد اصل واقعیت و خبر، کوچک شمردن خبر و راهبرد مصالحه جویانه است.