۱۶ آبان ۱۴۰۳ ۱۸:۱۶
کد خبر: ۳۰۵۷۲۸

سبزترین گوشه دانشگاه

عطنا- عشق به گل و گیاه در واحد مالی دانشگاه علامه طباطبایی، داستان زهرا کمیجانی و اتاقی پر از سبزی و طراوت، در قاب امروز دوربین خبرنگار عطنا قرار گرفت. در ادامه، گزارش خبرنگار عطنا را می‌خوانید:

درراهروی دانشکده مدیریت و حسابداری به دنبال پوشش خبری یک نشست بودم که سرسبزی یک اتاق دراین محیط کار جدی، توجهم را به خودش جلب کرد، تاجایی که نتوانستم جلوی کنجکاوی ام را بگیرم و وارد اتاق شدم؛ اتاقی که به یک بهشت کوچک می مانست و تو را با خود به ورطه رؤیایی سبز می کشاند.

با دیدن قوری کوچک زیبایی که روی میزکار، گیاه سبز زیبایی را در خود جای داده بود، چنان به وجد آمدم که از بانویی که با چهره ای ملیح و آرام به رویم لبخند می زد پرسیدم آیا اجازه عکس گرفتن از اتاقش را دارم؟ و او با خوشرویی پذیرفت و حتی با پیشنهاد مصاحبه با من هم موافقت کرد.

اتاق‌ امورمالی دانشکده مدیریت و حسابداری که حال و هوای متفاوتی داشت، شاهد ذوق ها و لطافت های روح  زهرا کمیجانی؛ بانوی خوش ذوق و از کارمندان باسابقه این واحد بود که با تزیین اتاق خود با گل و گیاه، به محیط کاری، طراوت و انرژی خاصی بخشیده بود. او با ۲۴ سال سابقه در این واحد، نه تنها عاشق کار و وظایف خود بود، بلکه با عشق و علاقه عمیقی که به نگهداری از گل‌ها و گیاهان داشت، حس لطافت و زیبایی را به محیط کار، همکاران و ارباب رجوع خود منتقل می کرد.

زهرا کمیجانی در صحبت‌هایش می‌گوید: "در کنار این‌که عاشق کارم هستم، عاشق گل و گیاه هم هستم. کوچک‌ترین گلی که می‌بینم، دوست دارم از آن نگهداری کنم و شاهد رشدش باشم. امیدوارم این گل‌ها هم من را به اندازه کافی دوست داشته باشند و بتوانم از آن‌ها نگهداری کنم".

این کارمند خوش‌ذوق، درباره تاثیر گل‌ها بر روحیه خود و محیط کارش به ما گفت: "این انرژی مثبتی که گل‌ها به آدم می‌دهند، در کار و زندگی و روحیه بسیار تأثیرگذار است. با وجود مشکلات و استرس‌های کاری، همین گل‌ها برای من یک آرامش خاص می‌آورند. همه را تشویق می‌کنم حتی شده یک گیاه کوچک هم که باشد، برای زیبایی محیط کار یا خانه خود داشته باشند".

بعد از این گزارش، به این فکر می کردم که زهرا کمیجانی با این ابتکار، بهترین گزینه برای یادآوری اهمیت طبیعت در بهبود روحیه و کیفیت کار روزانه است و می تواند الهام‌بخش همکارانش برای افزودن جلوه‌های طبیعت به محیط کارشان باشد.

گزارشگر و عکاس: عطیه انصاری

گزارشگر همکار: رمیصا انصارفرد

ویراستار: رومینا حامدی

سبزترین گوشه دانشگاه

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

روبیکا                         روبینو

بله             ایتا

 

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!
حمایت بی‌شرمانه شاهین نجفی از فحاشی و توهین عناصر ضدانقلاب به مردم ایران:

فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!

شاهین نجفی خواننده هتاک، فحش دادن را بخشی از ابزار کار خود و از سنت‌های خود و عناصر ضد انقلاب دانست و خواست که مردم فحاشی کردن را به عنوان بخشی از فرهنگ و سنت‌های خود بپذیرند!!
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار