۱۹ آبان ۱۴۰۳ ۰۹:۵۴
کد خبر: ۳۰۵۷۳۲

عطنا- نشست هشتمین کنگره سالانه‌ی علوم اطلاعات در روز یکشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۳ در تالار اندیشگاه مرکز همایش های بین‌المللی کتابخانه‌ی ملی با هدف تشریح برنامه‌ها و اهداف آن برگزار شد.

این نشست با حضور دکتر ساناز باغستانی؛ معاون دبیر علمی هشتمین کنگره سالانه متخصصان علوم اطلاعات، مریم انصاری؛ دبیر اجرایی هشتمین کنگره سالانه متخصصان علوم اطلاعات، دکتر رضایی شریف‌آبادی؛ رئیس هشتمین دوره هیات مدیره انجمن کتابداری و اطلاع‌رسانی ایران، امیر غائبی؛ دبیر علمی هشتمین کنگره و در نهایت دکتر اکبری داریان؛ دبیر هفتمین دوره جوایز ملی انجمن کتابداری و اطلاع‌رسانی ایران برگزار شد.

هشتمین کنگره‌ی سالانه‌ی علوم اطلاعات در هفته‌ی چهارم آبان ۱۴۰۳ با مجموعه‌ای از نشست‌های علمی، پژوهشی و ترویجی در حوزه‌های مختلف علوم اطلاعات در تاریخ ۲۳ و ۲۴ آبان برگزار خواهد شد.

باغستانی: کنگره سالانه متخصصان علوم اطلاعات یک رویداد یگانه است

در ابتدا ، ساناز باغستانی؛ معاون دبیر علمی هشتمین کنگره سالانه متخصصان علوم اطلاعات در مورد فعالیت‌های کمیته بخش علمی توضیح داد.

باغستانی ضمن اشاره به اینکه بیشتر از یک سال است که مشغول انجام فعالیت‌های بخش کنگره علمی هستیم، گفت: "در ۲۵ مهر ۱۴۰۲ جلسه هیات مدیره با موضوع هوش مصنوعی برگزار شد و دبیران علمی و اجرایی انتخاب شدند. نظام‌نامه‌ی کنگره و نشست‌های کنگره‌های پیشین در اختیار دبیر علمی قرار گرفت و در کمیته راهبری عنوان کنگره و محورهای فرعی آن مصوب شد".

به گفته‌ی او به دبیران نشست‌های کنگره هفتم و دبیران کمیته‌های انجمن اطلاع رسانی شده تا برنامه و طرح‌های پیشنهادی خود را برای هشتمین کنگره ارسال کنند.

باغستانی ادامه داد: "در مجموع ۱۶ نشست نهایی مصوب شد که شامل: نشست آرشیو، نشست آموزش، نشست اخلاق پژوهش، نشست افتتاحیه، نشست بازاریابی، نشست تاک، نشست دانشجویان دانش‌آموختگان، نشست سازماندهی دانش، نشست علم باز، نشست کتابخانه ملی، نشست کتابخانه‌های آموزشی، نشست کتابخانه‌های عمومی، نشست کتابخانه‌های تخصصی، نشست کتابداری پزشکی، نشست کمیته ملی کتابداری کودک و نوجوان و نشست مطالعات صنفی است".

در ادامه در مورد ۳۳ مقاله‌ی دریافتی، ۹ پوستر در بخش اینفوگرافی، ۱۱ تجربه و ۲۰ ایده نشست تاک، ۱۴ رزومه دریافتی در حوزه‌ی مسابقه خواندن، دانستن و تغییر دادن صحبت شد.

او همچنین گفت: "کنگره سالانه متخصصان علوم اطلاعات یک رویداد یگانه است که با همکاری داوطلبانه‌ی متخصصان علوم اطلاعات برگزار میشود که شامل انجمن کتابداری و اطلاع‌رسانی ایران و اعضای هیات مدیران، کمیته راهبری، کمیته علمی، کمیته اجرایی، حامیان مادی و معنوی و در نهایت شرکت‌کنندگان است".

فایل صحبت های دکتر باغستانی

دبیر اجرایی کنگره: تبادل دانش و تجربیات، ایجاد شبکه‌های حرفه‌ای و توسعه‌ی مباحث علمی برای رفع چالش‌ها را دنبال می‌کنیم

انصاری: کنگره فضایی است که دانشجویان چالش‌های خود را بیان کنند

مریم انصاری؛ دبیر اجرایی هشتمین کنگره متخصصان علوم اطلاعات نیز در مورد روند اجرای کار صحبت کرد.

او گفت: "در ابتدا فراخوان جذب داوطلب داشتیم تا مصاحبه و گروه‌بندی افراد بر اساس علایق و مهارت‌ها انجام شود. در ادامه یک سری کارگاه‌های آموزشی برگزار شد که شامل تولید محتوای خبری استاندارد با حضور دکتر گلپایگانی؛ سردبیر سایت علوم پزشکی تهران، آشنایی با فضای Adobe Connect و برگزاری جلسه‌ای در جهت کسب تجربیات دبیران اجرایی دوره‌های پیشین است".

مریم انصاری اضافه کرد: "یکی از موارد مهم در برگزاری کنگره‌ها، گستردگی جغرافیایی دانشجویان است که از شهرها و دانشگاه‌های مختلف حضور داشتند".

او همچنین درباره‌ی نقش خبرگزاری در اجرای کنگره‌ها و پیش‌نشست‌ها گفت: "انعکاس اخبار و نقش خبرنگاران در اجرای برنامه و کنگره‌ها بسیار مفید بوده است".

دبیر اجرایی کنگره: تبادل دانش و تجربیات، ایجاد شبکه‌های حرفه‌ای و توسعه‌ی مباحث علمی برای رفع چالش‌ها را دنبال می‌کنیم

او در پایان اضافه کرد: "کنگره فضایی است که دانشجویان چالش‌های خود را بیان کنند. کنگره متخصصان علوم اطلاعات فضایی برای تبادل دانش و تجربیات، ایجاد شبکه‌های حرفه‌ای و توسعه‌ی مباحث علمی برای رفع چالش‌های موجود است که با همفکری یکدیگر می‌توان به چالش‌ها پاسخ داد تا باعث خلق فرصت‌های جدید شود".

فایل صحبت های دکترانصاری

خبرنگار: یگانه عیسی پور

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

روبیکا                         روبینو

بله             ایتا

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!
حمایت بی‌شرمانه شاهین نجفی از فحاشی و توهین عناصر ضدانقلاب به مردم ایران:

فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!

شاهین نجفی خواننده هتاک، فحش دادن را بخشی از ابزار کار خود و از سنت‌های خود و عناصر ضد انقلاب دانست و خواست که مردم فحاشی کردن را به عنوان بخشی از فرهنگ و سنت‌های خود بپذیرند!!
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار