۲۳ تير ۱۴۰۴ ۱۰:۵۹
کد خبر: ۳۰۶۲۳۴

عطنا - در سال‌های اخیر، برخی تحلیلگران با استناداتی، ادعا می‌کنند که سلاح هسته‌ای بازدارندگی لازم را ایجاد نمی‌کند. حتی اگر این ادعا صحیح باشد، عدم داشتن سلاح هسته‌ای خود به نوعی ضعف به شمار می‌آید. در واقع، اگر سلاح هسته‌ای نتواند به‌طور کامل بازدارندگی ایجاد کند، حداقل می‌تواند سطح درگیری‌ها را کاهش دهد. بدین ترتیب، کشورهای دیگر برای جلوگیری از یک جنگ ویرانگر، سریعاً به آتش‌بس اقدام می‌کنند. همچنین، کشورهای دارای سلاح هسته‌ای به راحتی نمی‌توانند از بین بروند یا تجزیه شوند.

در این بین، بمب‌های هسته‌ای تاکتیکی که قدرت کمتری نسبت به بمب‌های هسته‌ای معمولی دارند، به عنوان سلاحی کارآمد برای هدف‌گیری اهداف استراتژیک مطرح شده‌اند. با این حال، وضعیت ایران برای دستیابی به سلاح هسته‌ای متفاوت است و دلایل متعددی برای این امر وجود دارد. عدم وجود سلاح هسته‌ای ایران را در برابر تهدیدات آسیب‌پذیر می‌کند. البته باید توجه داشت که سلاح هسته‌ای به تنهایی بازدارندگی نمی‌آورد و باید نیروی هوایی، موشکی، پهپادی و دریایی نیز تقویت شوند.

دلایل خاصی وجود دارد که ایران را به داشتن سلاح هسته‌ای ملزم می‌کند:

1. **تجربه تاریخی**: ایران در طول ۴۰ سال گذشته، به ویژه در جنگ تحمیلی ۸ ساله و جنگ ۱۲ روزه، به تنهایی و بدون کمک خاصی در برابر کشورها ایستادگی کرده است.

2. **شهادت فرماندهان**: در این جنگ‌ها، شاهد شهادت ۲۰ تا ۳۰ نفر از سرداران و فرماندهان ارشد بوده‌ایم. این موضوع نشان‌دهنده جدیت تهدیدات است.

3. **تهدیدات دشمن**: جسارت دشمن در تهدید به اقداماتی نظیر ترور مقام معظم رهبری، نشان‌دهنده وضعیت خطرناکی است که باید به آن توجه شود.

4. **نقشه‌های دشمن**: تحرکات داخلی و تهدیدات خارجی، از جمله صحبت‌های ترامپ در عربستان، به خوبی نمایانگر تلاش دشمنان برای تجزیه ایران و ایجاد آشوب داخلی است.

5. **حملات نظامی**: حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران، به ویژه استفاده از سلاح‌های سنگین، نشان‌دهنده عزم دشمنان برای آسیب رساندن به زیرساخت‌های کشور است.

6. **خطر اسرائیل**: اسرائیل به عنوان دشمن ایران، دارای سلاح هسته‌ای است و ممکن است در صورت وجود شرایط مناسب از آن استفاده کند.

به طور کلی، این دلایل نشان می‌دهند که ایران باید به سلاح هسته‌ای دست یابد تا در برابر تهدیدات و چالش‌های موجود، امنیت و ثبات خود را حفظ کند.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
انجمن های علمی
سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد
به همت انجمن سواد رسانه ای ایران و با همکاری فرهنگسرای رسانه، ساترا و مجمع رصتا؛

سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد

همایش و وبینار بین‌المللیِ«معرفی رهیاری(کوچینگ) نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی»، از سوی انجمن سواد رسانه ای ایران و باهمکاری فرهنگسرای رسانه،ساترا ومجمع رصتا برگزار شد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار