۱۸ آبان ۱۴۰۳ ۱۲:۲۸
کد خبر: ۳۰۵۷۲۷

عطنا - نشست "روزنامه نگاری تحقیقی" به همت پژوهشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی و با تدریس میلاد گودرزی برگزار شد.

این نشست به دعوت دکتر محمدامین زارعی؛ رئیس پژوهشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی و با تدریس میلاد گودرزی؛ دانشجوی دکتری و روزنامه نگار تحقیقی، با هدف تبیین اهمیت روزنامه نگاری تحقیقی همراه با تغییرات اجتماعی، یک‌شنبه ۱۳ آبان ساعت ۱۰ صبح در سالن اجتماعات دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی برگزار گردید.

میلاد گودرزی در این نشست، علاوه برتوضیح تفاوت ساختاری بین روزنامه نگاری سنتی و تحقیقی، به تاثیر روزنامه نگاری تحقیقی در کنترل توجه مخاطب و ایجاد تغییرات اجتماعی پرداخت.

گودرزی با بررسی چند نمونه از پرونده‌های مورد مشاهده خود، شیوه کار و مفهوم خط زمان در روزنامه نگاری تحقیقی را تشریح کرد و گفت: "روزنامه نگاری سنتی در بهترین حالت، راوی یک ماجراست، در حالی که تصور روزنامه نگار تحقیقی، تغییر دنیا و ایجاد تفاوت است. تصور[یک روزنامه نگار تحقیقی] براین است که باید در مرکز دنیا باشم. به عنوان مثال، من باید جلوی قاچاق را بگیرم. شأن روزنامه نگار تحقیقی، تغییر واقعیت هاست نه صرفا بیان آنها".

وی افزود: "گا‌هی در رسانه‌های تحقیقی ما به دنبال تغییر ساختار و یا پیگیری یک مورد خاص هستیم؛ تغییر ساختار یعنی در خط زمان خود، هدف خود را تغییر یک قانون و یا یک ساختار اشتباه در جامعه قرار می‌دهیم در حالی که در پیگیری یک مورد خاص، ما دنبال تغییر موقعیت و شرایط یک فرد هستیم".

گودرزی پس از تبیین و تعریف روزنامه نگاری تحقیقی، این نکته را خاطر نشان کرد: "ما به دنبال این هستیم که جامعه، هم وزن با حاکمیت بتواند در حل مشکلات و پیگیری تنش‌ها کارآمد باشد و روزنامه نگاری تحقیقی یکی از این راه هاست".

محتوای چند رسانه ای:

لینک بارگذاری مصاحبه اول

لینک بارگذاری ویدئوی اول

لینک بارگذاری مصاحبه دوم

لینک بارگذاری ویدئوی دوم

لینک بارگذاری ویدئوی سوم

لینک بارگذاری ویدئوی چهارم

خبرنگار و گزارشگر خبر: عطیه انصاری
نویسنده: رقیه برهانی پور
عکاس خبری: عاطفه انصاری

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

روبیکا                         روبینو

بله             ایتا

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!
حمایت بی‌شرمانه شاهین نجفی از فحاشی و توهین عناصر ضدانقلاب به مردم ایران:

فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!

شاهین نجفی خواننده هتاک، فحش دادن را بخشی از ابزار کار خود و از سنت‌های خود و عناصر ضد انقلاب دانست و خواست که مردم فحاشی کردن را به عنوان بخشی از فرهنگ و سنت‌های خود بپذیرند!!
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار