۲۴ فروردين ۱۳۹۸ ۰۹:۵۰
موت کورت

تیم موت جساپ دانشگاه علامه طباطبائی متشکل از پارمیدا اسدی، هلیا طهانها، پریا کرامت خواه و مازیار جاوید با هدایت اسماعیل یعقوبی و فرزاد فلاح در مسابقات جهانی 2019 و با حضور 120 تیم از بهترین دانشگاه های جهان در واشنگتن آمریکا موفقیت های چشم گیری به دست آورد.

به گزارش عطنا، در رده بندی کلی این تیم با سه برد و یک باخت به رتبه 38 دست پیدا کرده است که تاکنون هیچ تیم ایرانی موفق به کسب رتبه ای پایین تر از 100 در این مسابقات نشده است.

در رده بندی کلی لوایح هم تیم دانشگاه علامه طباطبائی با کسب نمره 504 در رتبه 42 قرار گرفته است. تیم اول، نمرۀ 551 کسب کرده بود. همچنین مازیار جاوید از اعضای تیم دانشگاه علامه طباطبائی با حضور 500 موتر این مسابقات با کسب رتبۀ 85 در لیست 100 موتر برتر قرار گرفت.

در فینال این مسابقات تیم مجارستان با غلبه بر یکی از تیم های ایالات متحده به قهرمانی رسید.

گفتنی است، تیم دانشگاه علامه طباطبائی، بهمن ماه سال گذشته توانسته بود به عنوان تیم اول ایران، مجوز حضور در مسابقات بین المللی جساپ را که «قدیمی ترین و معتبرترین موت کورت بین المللی» است، کسب کند.