۲۸ تير ۱۴۰۴ ۱۸:۰۱
کد خبر: ۳۰۶۲۴۶

عطنا، مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه علامه طباطبائی در اقدامی جالب و تحسین برانگبز طرح احوال‌پرسی از دانشجویان با عنوان «از تو چه خبر؟» را از ۲۱ تیرماه ۱۴۰۴ آغاز کرده و تا ۱۰ مردادماه ۱۴۰۴ ادامه می‌دهد.

در این طرح، مشاوران و روان‌شناسان مرکز مشاوره دانشگاه به‌صورت تلفنی با دانشجویان ارتباط برقرار می‌کنند تا ضمن جویا شدن حال آن‌ها، حمایت‌های روانی لازم را ارائه دهند. این برنامه با هدف پشتیبانی از سلامت روان دانشجویان و کاهش استرس‌های احتمالی در شرایط مختلف طراحی شده است.

دانشجویان در فضای مجازی درباره طرح «احوال‌پرسی از دانشجویان» دیدگاه‌های مثبتی را به اشتراک گذاشته‌اند.

برای مثال، یکی از کاربران نوشته است مرکز مشاوره دانشگاه علامه طباطبائی با او تماس گرفته تا وضعیت روحی و جسمی‌اش را بررسی کند و حتی درباره ترجیح او برای امتحانات مجازی یا حضوری و تأثیر اینترنت بر اضطرابش سؤال کرده‌اند. این کاربر این اقدام را مثبت و نشانه‌ای از پیشرفت دانشگاه توصیف کرده و آن را با عبارت «جهان اولی» ستوده است.

«از مرکز مشاوره دانشگاه تماس گرفتند تا بررسی کنند حال روحی و جسمی‌م بعد از جنگ چطوره و آیا نیاز به کمک خاصی دارم یا خیر. بعد هم پرسیدند دوست دارم امتحانم مجازی باشه یا حضوری و آیا اگه مجازی باشه به‌خاطر اینترنت اضطراب می‌گیرم یا نه. چه جهان اولی شده علامه.»

همچنین، کاربر دیگری در همان تاریخ طرح مشابهی را که به‌صورت ملی برای دانشجویان اجرا شده، تحسین کرده و آن را طرحی عالی دانسته که بدون تجسس در زندگی دانشجویان، از وضعیت آن‌ها مطلع می‌شود و در صورت نیاز، خدمات مشاوره‌ای امن و رایگان ارائه می‌دهد.

در ادامه برخی نظرات دیگر را مرور می‌کنیم:

«گفت اگه حالت بده و نیاز داری می‌تونی بیای مرکز مشاوره از خدماتش استفاده کنی که من گفتم خودم تراپی می‌رم و اونم گفت آفرین دمت گرم. بعد گفت واسه پایان‌نامه‌ت مشکلی پیش نیومده که گفتم چرا خیلی اذیتم کردن و بهم اضطراب دادن، عصرش دیدم میسد‌کال از استاد راهنمام دارم.»

«از مرکز مشاوره دانشگاه تماس گرفتن که دانشجوی عزیز ایام جنگ بهتون استرس خاصی وارد نشده که دچار اختلال خواب و اظطراب بشین؟ نه مشاور جان از بمباران شهر داشتیم دور هم لذت می‌بردیم.»

«با منم تماس گرفتن و من واقعا متعجب بودم حتی پیشنهاد دادن به مرکز مشاوره دانشگاه مراجعه کنم. این حرکت ازشون بعید بود واقعا»

«آقا این علامه هم دانشگاه جالبیه. به‌خاطر جنگ و استرسی که ایجاد کرده زنگ زدن و حالا مشاوره‌هایی درمورد استرس پس از سانحه دادن. ولی میدونی مشکل کار چیه. به پسرا هنوز زنگ نزدن…»

«از دانشگاه به من زنگ زدن که اگر روحیتون خراب شده تو جنگ جلسه مشاوره براتون بزاریم.»

«مشاوره دانشگاه شمام بهتون زنگ میزنه راجب جنگ ازتون می‌پرسه؟»

«در اقدامی باور نکردنی #دانشگاه_علامه_طباطبائی با اغلب دانشجویان تماس گرفته و احوالپرس شرایط و حالات آن‌ها بعد از #جنگ۱۲روزه شده است؟ با شما تماس گرفتن؟ با خودم بله.»

 

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
انجمن های علمی
سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد
به همت انجمن سواد رسانه ای ایران و با همکاری فرهنگسرای رسانه، ساترا و مجمع رصتا؛

سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد

همایش و وبینار بین‌المللیِ«معرفی رهیاری(کوچینگ) نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی»، از سوی انجمن سواد رسانه ای ایران و باهمکاری فرهنگسرای رسانه،ساترا ومجمع رصتا برگزار شد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار