۰۹ آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۱۸
کد خبر: ۱۵۴۰۲۲
shora rahbordi hoghoogh shahrvandi (36)

جلسه «شورای راهبردی اولین کنگره حقوق شهروندی» در آستانه سالگرد رونمایی از منشور حقوق شهروندی چهارشنبه، 8 آذرماه به همت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیرخانه دائمی کنگره حقوق شهروندی برگزار شد.


به گزارش خبرنگار عطنا، دبیرخانه دائمی کنگره حقوق شهروندی به مناسبت اولین سالگرد رونمایی از منشور حقوق شهروندی قصد دارد کنگره‌ای سراسری و بین‌المللی با حضور نماینده تمام دستگاه‌های دولتی، نماینده نهادهای غیر دولتی، استانداران، شهرداران، رؤسای تمام دانشگاه‌های کشور، پژوهشگران حوزه حقوق شهروندی و دبیران ستادهای صیانت از حقوق شهروندی سراسر کشور برگزار کند.


از همین رو، در آستانه رونمایی از منشور حقوق شهروندی در 29 آذر، کارگروه «شورای راهبردی اولین کنگره بین‌المللی حقوق شهروندی» به میزبانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.


در این نشست، مونس کشاورز، دبیر دبیرخانه دائمی کنگره حقوق شهروندی هدف از برگزاری این مراسم را جریان‌سازی در تمام ساحت‌های علمی، فرهنگی، اجتماعی کشور در حوزه حقوق شهروندی عنوان کرد و گفت: تداوم تعامل با دعوت شدگان به این کنگره که موجب ارتقای سطح رعایت حقوق شهروندی در کشور می‌شود هدف ما است و امیدواریم با هم‌افزایی فعالیت تمام سازمان‌های دولتی، نیمه‌دولتی و مردم‌نهاد به این مهم دست یابیم.


علی‌اصغر کاراندیش مروستی، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این جلسه برای همکاری و حمایت از دبیرخانه دائمی کنگره حقوق شهروندی در جهت پیشرفت حقوق شهروندی در کشور اعلام آمادگی کرد و گفت: من کار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را در این میان دو چیز می‌دانم، یکی تلاش برای ارتقای حقوق فرهنگی شهروندان و دیگری ارتقای فرهنگی حقوق شهروندی که همان فرهنگ‌سازی است.


وی افزود: با توجه به اهمیت این موضوع از تمام سازمان‌ها و افرادی که توانایی فکری و مالی برای کمک به ارتقای سطح حقوق شهروندی در جامعه را دارند درخواست می‌کنم تا وارد این عرصه شوند تا شاهد اثرات فردی و اجتماعی مثبت بیشتری در جامعه باشیم.


جواد نوروزی، رئیس شورای سیاست‌گذاری دبیرخانه دائمی حقوق شهروندی منشور حقوق شهروندی را برگرفته از ارزش‌های اصیل اسلامی و انقلابی دانست و گفت: منشور حقوق شهروندی همان مبانی‌ای است که امام(ره) بر اساس آنها مردم را برای انقلاب رهبری کرد و برند ارزشمندی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی است.


وی سپس به اولین کنگره حقوق شهروندی اشاره کرد و گفت: این کنگره 29 آذر همزمان با سالگرد رونمایی از منشور حقوق شهروندی در سالن اجلاس سران برگزار می‌شود و در آن از 120 کتاب و 950 مقاله علمی-پژوهشی‌ای که در حوزه حقوق شهروندی توسط اساتید و پژوهشگران تدوین شده است رونمایی می‌کنیم.



شایان ذکر است در این جلسه، علی‌اصغر کاراندیش مروستی، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، لادن حیدری، مدیر کل دفتر حقوقی و امور مالکیت معنوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجت‌الاسلام و المسلمین حسین مرادی دولت‌آبادی، مدیرکل فرهنگی جامعه المصطفی العالمیه، آهنی و احمدزاده، نمایندگان امور حقوقی وزارت بهداشت، درمان و آموزش، رسول رسولی‌پور، مشاور شهردار تهران و رئیس گروه اخلاق شهروندی تهران، محمدرضا غلامی، معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 7 تهران، خانم کلهر، کارشناس حقوق شهروندی شهرداری منطقه 7 تهران، بیژن حاجی‌عزیزی، دانشیار حقوق و دبیر هیئت اجرائی جذب اعضا هیئت علمی دانشگاه بوعلی‌سینا همدان، استاد سیدمحمد هاشمی، پیشکسوت رشته حقوق عمومی و دبیرعلمی اولین کنگره بین‌المللی حقوق شهروندی، مصطفی شعبانی، عضو شورای سیاست‌گذاری دبیرخانه دائمی کنگره حقوق شهروندی، دکتر جواد نوروزی، رئیس شورای سیاست‌گذاری دبیرخانه دائمی کنگره حقوق شهروندی و مونس کشاورز، دبیر دبیرخانه دائمی کنگره حقوق شهروندی حضور داشتند و به بحث و تبادل نظر پرداختند.


گزارش کامل در عطنا قرار می‌گیرد.


استفاده از محتوای سایت با ذکر منبع مجاز است.


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
مطالب دیگر
مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (3)

مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟

چندین سال است که در امارات کلیه سرویس‌های انتقال صوت با پروتکل اینترنت ممنوع بوده و برنامه‌هایی مانند واتس اپ، وایبر، تانگو، فیسبوک مسنجر، ایمو، لاین، کیک مسنجر، تلگرام و فیس تایم مسدود هستند.
استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید
گفتگوی اختصاصی عطنا با هوندا فَن

استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید

دنیای کنونی نسبت به جهان 2006-2010 تغییرات زیادی کرده است؛ این امر بر توسعه برخی از روابط بین المللی هم تاثیر گذاشته است. من شخصا فکر می کنم بهترین نتیجه برای ایران این است که این مسئله را در اسرع وقت...
علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نوسانات وضعیت اقتصادی و نداشتن امید به حل مشکلات که دلیل مهاجرت است با جوان‌گرایی و به کارگیری نسل جوان در ساختار‌های نظام کشور باعث پویایی و کاهش مهاجرت می‌شود.»
در افغانستان چه خبر است؟
ملازهی در گفتگو با عطنا بررسی کرد

در افغانستان چه خبر است؟

يك کارشناس مسائل افغانستان معتقد است: «طالبان می‌کوشد تا با حملات نظامی سهم بیشتری از قدرت در افغانستان را به خود اختصاص دهد؛ در حالی که در ایران یک ارزیابی واقع بینانه از تحولات افغانستان وجود ندارد.»
پر بازدیدها
آخرین اخبار