۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ ۱۹:۰۱

عطنا- پژوهشکده فرهنگ، هنر و ارتباطات و دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی، به مناسبت هفته ارتباطات، نشست "نظام مسائل ژورنالیسم درایران" را برگزار می‌کنند.

این نشست با حضور دکتر علی اصغر کیا؛ ریاست دانشکده علوم ارتباطات، دکتر محمدمهدی مولایی؛ معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده ارتباطات و دکتر بهارک محمودی؛ استادان گروه روزنامه نگاری دانشگاه علامه طباطبایی، با دبیری علمی دکترعباس اسدی؛ مدیرگروه روزنامه نگاری دانشگاه علامه طباطبایی، برگزار می‌شود.

زمان این نشست، روز سه شنبه 25 اردیبهشت 1403، ازساعت 10 تا 12 در سالن شورای دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی است.

لینک برخط نشست:  https://skyroom.online/ch/ricac/communication

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

روبیکا                         روبینو

بله             ایتا

هنر و فرهنگ1
پایان انحصار رسانه‌ها
کرسی آزاد اندیشی

پایان انحصار رسانه‌ها

کرسی آزاداندیشی"پایان انحصار رسانه ها" باحضور نمایندگانی ازفعالان نمایش خانگی، وی او دی‌ها و سازمان صداوسیما برگزارمی‌شود.
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.