۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ ۱۸:۴۳

عطنا- نشست نظام مسائل روابط عمومی در ایران با سخنرانی دکتر سیدرضا نقیب السادات؛ مدیرگروه روابط عمومی دانشکده علوم ارتباطات، دکترعلیرضا عبدالهی نژاد؛ مدیرکل اسبق روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر لیلا وصالی؛ مدیرعامل انجمن سواد رسانه ای ایران و مدیرمسئول رسانه تحلیلی عطنا و به دبیری دکتر قدسی بیات؛ مدیر اسبق روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبایی؛ استادان گروه روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبایی، برگزارمی‌شود.

این نشست، روز سه‌شنبه، 25 اردیبهشت 1403، ازساعت 10 تا 12 در سالن دفاع دکتری دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می‌شود.

لینک برخط این نشست: https://www.skyroom.online/ch/ricac/meeting

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

روبیکا                         روبینو

بله             ایتا

هنر و فرهنگ1
پایان انحصار رسانه‌ها
کرسی آزاد اندیشی

پایان انحصار رسانه‌ها

کرسی آزاداندیشی"پایان انحصار رسانه ها" باحضور نمایندگانی ازفعالان نمایش خانگی، وی او دی‌ها و سازمان صداوسیما برگزارمی‌شود.
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.