۲۱ فروردين ۱۳۹۴ ۲۰:۰۷
کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه در نظر دارد یک دوره کارگاه آموزشی استفاده از پایگاه اطلاعاتی پروکوئست برای استفاده دانشجویان و اعضای محترم علمی و اداری برگزار نماید.

به گزارش عطنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبائی، کارگاه آموزشی پروکوئست که توسط مدیر ارشد آموزش انتشارات این مؤسسه روز شنبه 29 فروردین از ساعت 13 و 30 دقیقه تا 15 و 30 دقیقه در محل کتابخانه مرکزی برگزار می‌شود.

قابل ذکر است که پایگاههای اطلاعاتی پروکوئست  یک راهنمای جهانی جهت رفع نیازهای اطلاعاتی میلیون‌ها محقق درهمه سنین، با هر سطح توانایی است که دسترسی به بیش از 8 هزار نشریه ادواری، روزنامه‌ها، تحقیقات کتابخانه‌ای و مراجع در قالب‌های مختلف و جستجو و دسترسی به متن کامل حدود 700 هزار عنوان پایان‌نامه برای محققان توسط این پایگاه میسر می‌شود.