۲۶ فروردين ۱۴۰۴ ۱۹:۱۵
کد خبر: ۳۰۶۰۱۹

عطنا- «منصوره کرمی» همسر شهید مسعود علی‌محمدی، در همایش بین‌المللی «پیش‌نویس کنوانسیون جامع مبارزه با تروریسم؛ ۲۵ سال بعد»، که امروز (26 فروردین ماه 1404) در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد، در خصوص نقش تروریسم در توسعه کشور سخنرانی کرد و با اشاره به تلاش‌های همسرش برای توسعه و پیشرفت کشور، گفت: همسرم همواره برای توسعه و پیشرفت کشورش تلاش می‌کرد و همیشه به مردمش عشق می‌ورزید. یادم هست که او همیشه می‌گفت که این حق مردم ماست که مطابق با تمامی کشور‌های دنیا وضعیت بهتری داشته باشند. ما می‌توانیم این وضعیت را تغییر دهیم.

وی ادامه داد:، اما یک صبح سرد زمستانی در سال ۲۰۱۰، تمام آمال و آرزو‌های همسرم و فرزندانم به تاریکی و غم تبدیل شد. اسرائیل با کمک سازمان تروریستی مجاهدین خلق همسر مرا ترور کرد و عشق، آرزو و تمام زندگی‌ام را جلوی دیدگانم بر باد داد. این قصه تلخ همچنین برای چند تن دیگر از دانشمندان مانند دکتر مجید شهریاری، دکتر داریوش رضایی‌نژاد و دکتر محسن فخری‌زاده نیز اتفاق افتاد و به بسیاری از مردم ایران که بالای ۲۳۰۰۰ قربانی ترور دارند، آسیب رسانده است.

همسر شهید علی‌محمدی به تأثیر مخرب ترور دانشمندان در حق توسعه ایران اشاره کرد و گفت: ترور سیستماتیک دانشمندان ایرانی، به ویژه توسط موساد و گروه تروریستی منافقین، نقض آشکار حق توسعه ایران است. این ترور‌ها که از سال ۲۰۱۰ تاکنون ادامه دارد، تلاشی برای تضعیف پیشرفت علمی و فناوری کشور محسوب می‌شود.

وی افزود: حق توسعه یک اصل حقوقی بین‌المللی است که در اعلامیه سازمان ملل در سال ۱۹۸۶ به رسمیت شناخته شده و تضمین می‌کند که ملت‌ها بدون دخالت خارجی مسیر پیشرفت خود را طی کنند.

کرمی تصریح کرد: ترور دانشمندان ایرانی نمونه‌ای از تروریسم است که هدف آن جلوگیری از استقلال علمی ایران است. پیامد‌های این ترور‌ها شامل توقف تحقیقات علمی، از بین رفتن دهه‌ها دانش تخصصی، ترس و ارعاب در میان دانشمندان جوان، تشدید فرار مغز‌ها و عقب‌ماندگی فناوری در حوزه‌های استراتژیک است.

وی در پایان بر لزوم پاسخگویی جامعه بین‌المللی و اقدام مشترک برای محکومیت این ترور‌ها تأکید کرد و گفت: جامعه بین‌المللی باید این ترور‌ها را محکوم کرده و عاملان آن را پاسخگو کند. همچنین تحریم‌های علمی ظالمانه علیه ایران باید پایان یابد. پیشرفت ایران، علی‌رغم تمام فشارها، نشان می‌دهد که ترور و تحریم نمی‌توانند مسیر توسعه را متوقف کنند. حق توسعه غیرقابل مذاکره است و جهان باید در برابر استعمار علمی بایستد.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
انجمن های علمی
سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد
به همت انجمن سواد رسانه ای ایران و با همکاری فرهنگسرای رسانه، ساترا و مجمع رصتا؛

سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد

همایش و وبینار بین‌المللیِ«معرفی رهیاری(کوچینگ) نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی»، از سوی انجمن سواد رسانه ای ایران و باهمکاری فرهنگسرای رسانه،ساترا ومجمع رصتا برگزار شد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار