۲۰ آبان ۱۴۰۳ ۰۸:۲۳
کد خبر: ۳۰۵۷۳۳

عطنا - جلسه سه شنبه‎های مشاوره‌ای در تاریخ ۱۵ آبان ماه با موضوع «مسیر انتقال به کار حرفه‌ای در رشته‌های یاورانه: از دانشگاه تا بازار کار با تمرکز بر حرفه‌ای گری در مشاوره (چالش‌ها و مسیرها) » در دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبایی و همکاری انجمن علمی مشاوره ایران و انجمن علمی مشاوره دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد.

در این جلسه دکتر حسین سلیمی بجستانی؛ دانشیار گروه مشاوره و معاون اسبق دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی، درباره چالش‌ها و مسیر‌های حرفه‌ای گری در مشاوره، تجربه شخصی خود در مسیر پر پیچ و خم رشد حرفه‌ای را بیان و تاکید کرد: "این رشد، می‌بایست پیوسته و تدریجی باشد و انتظار رشد سریع، غیرمنطقی است".

وی اضافه کرد: " در مسیر مشاور شدن در عرصه روانشناسی و علومیتی، تحمل ابهام ضرورت دارد و اشتباهات در این مسیر طبیعی است".

او ضمن تاکید بر لزوم تعیین حدود و دامنه فعالیت تخصصی و ارتباط با متخصصان سایر حوزه‌ها و فعال نگه داشتن مسیر ارجاع و هم اندیشی، توصیه به حفظ تواضع در کار کرده و افزود: " انسان‌ها اشتباه می‌کنند، اما در اشتباه نمی‌مانند؛ لذا باید از کسب تجربیات حرفه‌ای استقبال کنید و در این مسیر به دنبال رضایت از کار حرفه‌ای خود در مشاوره باشید و نه به دنبال لذت محوری و تمرکز بر مسائل مادی".

در این جلسه  دکتر فرحبخش مدیر گروه مشاوره و سرکار خانم دکتر اسمعیلی رئیس انجمن مشاوره ایران نیز به بیان تجربیات موفق و ناموفق در مسیر رشد شغلی خود پرداختند.

اساتید حاضر در جلسه با بیان این نکته که آشنایی با بافت‌هایی که می‌خواهید وارد فعالیت در آن‌ها شوید ضرورت دارد، آشنایی با این بافت و کسب تجربه را لازمه به کار گیری نظریه‌های درمانی همراه با خلاقیت و هوش برشمرده و تاکید نمودند لازم است نخست درک درستی از انسان پیدا کنید، درکی که به طور ویژه مبتنی بر فرهنگ باشد.

در ادامه جلسه تجربیات و پرسش‌های دانشجویان نیز مطرح شد.

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

روبیکا                         روبینو

بله             ایتا

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!
حمایت بی‌شرمانه شاهین نجفی از فحاشی و توهین عناصر ضدانقلاب به مردم ایران:

فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!

شاهین نجفی خواننده هتاک، فحش دادن را بخشی از ابزار کار خود و از سنت‌های خود و عناصر ضد انقلاب دانست و خواست که مردم فحاشی کردن را به عنوان بخشی از فرهنگ و سنت‌های خود بپذیرند!!
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار