۰۵ آبان ۱۴۰۳ ۱۰:۵۳
کد خبر: ۳۰۵۷۰۳

عطنا - دلیل اینکه اردوغان اینقدر از ایران ناراحت است را باید در آبروی از دست رفته اش برای مشارکت در نسل کشی رژیم کودک کش در غزه جستجو کرد.

باکو و ترکیه در این یکسال جنایت انرژی، آب و غذا و فولاد مورد نیاز اسرائیل را تامین کرده اند. اردوغان در خیانتی جدید به مردم لبنان و فلسطین سعی دارد تا با جداسازی بندر حلب از سوریه مسیر پشتیبانی از محور مقاومت را مسدود کند.

بعید نیست این تندیس دروغ و خیانت به اسلام با حمایت از گروه های جدایی طلب ترک خوابی برای ما هم ندیده باشد. رهبر عزیز انقلاب اسلامی از همان ابتدای طوفان الاقصی بر قطع روابط سیاسی و به خصوص اقتصادی کشورهای مسلمان با رژیم صهیونیستی تاکید داشتند و حتی به ادامه دادن فشار رسانه‌ای تاکید کردند ولی این مهم در داخل کشور پیگیری نشد تا جایی که می بینم اردوغان شریک دزد و رفیق قافله برای ما چشم و ابرو نازک می کند و به خیال خودش ما را تحویل نمی گیرد.

ذکر چند نکته در این زمینه ضروری است:

دولت و رئیس‌جمهور محترم بدانند که ترکیه به دلیل بحران‌های پیچیده اقتصادی به شدت سعی دارد تا با خوش خدمتی به ناتو از جنگ در منطقه برای خودش منافعی بدست بیاورد. اهم این منافع را می توان به ایجاد کریدور جعلی زنگزور و تقویت جایگاه ترانزیتی ترکیه در برابر ایران دانست تا به خروج از بحران اقتصادی به این کشور کمک کند و برگی باشد برای ترکیه تا با آن برای پیوستن به اتحادیه اروپا دوباره وارد قمار شود.

حالا که عربستان با سیاست های جدید بن سلمان به سمت اروپایی شدن حرکت می کند بدست آوردن جایگاه ام القرایی در بین مسلمانان اهل سنت برای اردوغان اهمیت پیدا کرده است تا از این طریق بتواند قدرت نفوذ خود را بالا ببرد و ترکیه را به بازیگری مهم در جهان اسلام و به طبع آن در کل دنیا تبدیل کند، در این مسیر هم رقیب اصلی او ایران بزرگ است که با حمایت تمام قد از محور مقاومت و اقدام شجاعانه در وعده صادق ۱ و ۲ دل های مسلمانان جهان را بیش از پیش جذب کرده است.

حالا که محور مقاومت به فرماندهی ایران تمام قددر برابر آمریکا و سگ وحشی آن رژیم صهیونیستی در منطقه ایستاده است و به فضل الهی پیروز میدان خواهد بود نقشه جنوب غرب آسیا کاملا متاثر از مقاومت شکل خواهد گرفت و نقش ترکیه به شدت در آن کمرنگ خواهد شد و این برای اردوغان یعنی از بین رفتن آرزوهای جاه‌طلبانه‌ای که در طول این سه دهه حکمرانی بر ترکیه به دنبال آن بوده است.

نقش آفرینی حکمیانه و شجاعانه ایران در دفاع از مردم مظلوم غزه، پاسخ های کوبنده به رژیم صهیونسیتی، بذل جانان های پاک سرداران بزرگ و مجاهدت در این مسیر ایران را به کانون توجه مسلمانان و آزادگان جهان تبدیل کرده است و موجب افزایش نفوذ معنوی و عمق راهبردی جمهوری اسلامی ایران در برابر رقبای سنتی خود شده است.

فائق آمدن ایران قوی بر مشکلات پیش رو و شکست دادن جبهه شرک و کفر با کمک مجاهدین اسلام در منطقه، قطعا منجر به قرار گرفتن ایران در جایگاه یک قدرت یا لااقل بازیگر مهم جهانی خواهد شد و این برای تفکر اردوغانی و اربابان او یعنی پایانی بر یک عمر ماجراجویی و منفور شدن اردوغانی که سودای تبدیل شدن به سلطان محمد فاتح در بین مردم ترکیه و اهل سنت جهان را در سر می پروراند.

اردوغان نشان داده جز زور و منفعت اقتصادی به ارزش دیگری پایبند نیست پس باید به شدت مراقب فتنه انگیزی اردوغان و علیف در شمال‌غرب کشور، سوریه و کردستان باشیم.

رفتار خارج از عرف دیپلماتیک اردوغان در اختتامیه بریکس و دست ندادن با دکتر پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران، برون دادی از افکار پریشان و انتقام‌جویانه اردوغان بود، مسئله ای که مقامات سیاسی و فرمانده‌هان نظامی و انتظامی کشور باید به دقت به آن توجه کنند.

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

روبیکا                         روبینو

بله             ایتا

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!
حمایت بی‌شرمانه شاهین نجفی از فحاشی و توهین عناصر ضدانقلاب به مردم ایران:

فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!

شاهین نجفی خواننده هتاک، فحش دادن را بخشی از ابزار کار خود و از سنت‌های خود و عناصر ضد انقلاب دانست و خواست که مردم فحاشی کردن را به عنوان بخشی از فرهنگ و سنت‌های خود بپذیرند!!
هنر و فرهنگ2
پایان انحصار رسانه‌ها
کرسی آزاد اندیشی

پایان انحصار رسانه‌ها

کرسی آزاداندیشی"پایان انحصار رسانه ها" باحضور نمایندگانی ازفعالان نمایش خانگی، وی او دی‌ها و سازمان صداوسیما برگزارمی‌شود.
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار