۱۷ بهمن ۱۴۰۲ ۱۶:۰۱
کد خبر: ۳۰۵۳۸۵

عطنا- به گزارش «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» کتاب «برنامه‌ریزی ملی و بخشی فناوری اطلاعات» نوشته دکتر سیروس علیدوستی، دانشیار پژوهشکده فناوری اطلاعات پژوهشگاه توسط انتشارات ایرانداک به چاپ رسید.

کتاب «برنامه‌ریزی ملی و بخشی فناوری اطلاعات» منتشر شد

در ادامه به بخشی از محتوای این کتاب به قلم نویسنده کتاب، اشاره می شود:

پژوهش‌های پرشماری نشان می‌دهد که اگر برای کاربرد فناوری اطلاعات برنامه‌ریزی نشود و اگر شد، آن برنامه به درستی انجام نشود، کاربرد آن در لایه‌های گوناگون سازمانی، بخشی، ملی، و جهانی به سرانجام نمی‌رسد. از این‌رو، این کتاب، به کوتاهی درباره فناوری اطلاعات و به ویژه، برنامه‌های ملی و بخشی آن سخن به میان می‌آورد.

کاربردهای ملی فناوری اطلاعات، آن‌هایی هستند که بر همه یک کشور اثر می‌گذارند یا برای همه یک کشور هستند، مانند دولت الکترونیک یا اقتصاد دیجیتال. کاربردهای بخشی، بیشتر با یک بخش از یک کشور سروکار دارند، مانند محتوی الکترونیک یا گردشگری الکترونیک.

سپس نیاز به برنامه‌ریزی و اهمیت آن برای کاربرد ملی یا بخشی فناوری اطلاعات گفته می‌شود. اگر نیاز به برنامه‌‌ریزی هست که هست، چه عامل‌هایی را باید در برنامه‌ریزی و اجرای آن دید تا به سرانجام درستی برسد؟ این هم در بخشی دیگر و از بررسی نوشتگان بدست می‌آید.

در پایان نیز بر پایه همین یافته‌ها، الگویی برای برنامه‌ریزی ملی و بخشی فناوری اطلاعات پیشنهاد می‌شود که با پیروی از آن، شاید کامیابی بیشتری در این زمینه به دست آید.

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!
حمایت بی‌شرمانه شاهین نجفی از فحاشی و توهین عناصر ضدانقلاب به مردم ایران:

فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!

شاهین نجفی خواننده هتاک، فحش دادن را بخشی از ابزار کار خود و از سنت‌های خود و عناصر ضد انقلاب دانست و خواست که مردم فحاشی کردن را به عنوان بخشی از فرهنگ و سنت‌های خود بپذیرند!!
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار