تقدیر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از دکتر محمدحسن یادگاری

عطنا- به نقل از خبرگزاری مهر؛ آیین اختتامیه شانزدهمین جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پیش از ظهر شنبه ۳۰ دی در تالار وحدت برگزار شد.

اسماعیلی در این‌مراسم گفت: پژوهش‌های برگزیده برای حل مسائل حوزه حکمرانی فرهنگی استفاده می‌شود. ما نیازمند تقویت ادبیات علمی هستیم. به همین‌دلیل باید مراکز دانشگاهی و پژوهشی را به سمت حل مسائل سوق دهیم و اصحاب فرهنگ و هنر هم مشارکت سازنده‌ای در حل مسائل حکمرانی فرهنگی داشته باشند.

وی همچنین چالش‌های متعددی برای این حوزه دانست و گفت: نیازمند بازاندیشی، بازنگری و متناسب سازی داشته‌هایمان در دوره پیش رو به خصوص در هوش مصنوعی هستیم.

در ادامه این‌مراسم از برگزیدگان و افراد شایسته تقدیر در محورهای هنر، پژوهش‌های دینی و اسلامی، رسانه و ارتباطات، فناوری‌های جدید و آینده نگار فرهنگی تقدیر و تجلیل شد.

تقدیر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از دکتر محمدحسن یادگاری

در بخش "رسانه و ارتباطات"، محمدحسن یادگاری عضو هیئت علمی دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی به همراه فاطمه حاجی کاظم تهرانی، سیده مرضیه شعاع هاشمی، مجید کافی و علی نهاوندی شایسته تقدیر شدند، همچنین احسان شاه قاسمی به عنوان برگزیده اصلی این بخش معرفی و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از همگی ایشان تجلیل کرد.

در بخش فرهنگی نیز محمد پورکیانی، رحیم یوسفی اقدم، محمدسعید ذکایی و سیمین ویسی شایسته تقدیر شدند. همچنین حجت الاسلام حسین بستان نجفی جایزه اصلی را از آن خود کرد.

بهروز رسولی، سید شاهین محسنی و فردین محمدی در بخش هنر شایسته تقدیر شدند و جایزه اصلی به زهرا عبدالله رسید.

در بخش پژوهش‌های دینی و اسلامی هم محمد تقی کرمی، محسن حسام مظاهری و سید محسن میرسندسی شایسته تقدیر شدند. همچنین مهدیه پاکروان نیز برگزیده اصلی این بخش معرفی شد.

تقدیر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از دکتر محمدحسن یادگاری

در بخش فناوری‌های جدید و آینده پژوهی فرهنگی، سمیه بلبلی و حمید پارسا نیا، زینب پاپی وسمیرا اجتهادی، محمد علی ابوترابی و مهدی حاج امینی شایسته تقدیر شدند. همچنین جایزه اصلی به صورت مشترک به نرجس منفرد، فریده حق بین و یوسف قاسمی نژاد اهدا شد.

آسیه مصطفی از هندوستان و رونالد پیچ هم به‌عنوان برگزیده اصلی بخش بین‌الملل معرفی شدند.

جایزه ویژه زنده یاد عماد افروغ هم در حوزه نقد فرهنگی و سیاستگذاری فرهنگی به علیرضا شجاعی زند اهدا شد.

در این‌مراسم همچنین محمد باقری و سحر محمدپور به‌عنوان پژوهشگر جوان، اکرم گروسی پژوهشگر برگزیده زن، علیرضا شاه حسینی پژوهشگر برگزیده استانی و مهدی محقق پیشکسوت پژوهش فرهنگی معرفی شدند.

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

اجتهادی
Iran (Islamic Republic of)
08/11/1402 - 16:57
با سلام و احترام
در متن خبر به اشتباه آمده: "سمیرا اجتهادی، محمد علی ابوترابی و مهدی حاج امینی شایسته تقدیر سوم شدند"،
در صورتی که "شایسته تقدیر اول" شناخته شده است.
لطفا اصلاح بفرمایید.
سپاس

لینک اعلام نتایج سامانه جشنواره
هنر و فرهنگ1
نشست علمی
به مناسبت هفتۀ جهانی بزرگداشت سعدی برگزار می شود:

نشست علمی "سعدی در چین و چین در آثار سعدی"

به مناسبت هفتۀ جهانی بزرگداشت سعدی، نشست علمی"سعدی در چین و چین در آثار سعدی، در دانشکدۀ ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می شود.
مراسم آشنایی با جشن سال نوی چینی، در دانشکدۀ ادبیات و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد
به همت انجمن علمی زبان چینی و مرکز تحقیقات چین،

مراسم آشنایی با جشن سال نوی چینی، با هدف توجه به پیوندهای فرهنگی ایران و چین، در ایام جشن نوروز و جشن سال نو در چین، در دانشکدۀ ادبیات و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.