۲۰ خرداد ۱۳۹۹ ۱۱:۰۱
کد خبر: ۲۹۵۴۶۱
مسعود درخشان، استاد تمام گروه اقتصاد انرژی دانشگاه علامه طباطبائی

استاد اقتصاد دانشگاه علامه‌طباطبائی گفت: یکی از بخش‌هایی که باید تقابل اسلام استکبار نمایان شود در حوزه اقتصاد است که مصداق آن اقتصاد اسلامی می‌شود. برای تحقق فرمایش رهبرانقلاب باید این را در بانک‌ها به خصوص بانک مرکزی ظاهر کنید.


به گزارش عطنا و به نقل از آنا، استاد اقتصاد دانشگاه علامه‌طباطبائی گفت: یکی از بخش‌هایی که باید تقابل اسلام استکبار نمایان شود در حوزه اقتصاد است که مصداق آن اقتصاد اسلامی می‌شود. برای تحقق فرمایش رهبر انقلاب باید این را در بانک‌ها به خصوص بانک مرکزی ظاهر کنید.


مسعود درخشان در برنامه مصیر درباره اقتصاد اسلامی گفت: آنجا که من می‌فهمم، هر چه مقام معظم رهبری بفرمایند حکم حکومتی است، حالا ممکن است یک تعابیر دیگری هم بشود که من به آن تعابیر کار ندارم. اما به درک خودم فرمایشات ایشان حکم حکومتی است. ایشان فرمودند در انقلاب اسلامی پدیده‌ای که برای نخستین بار در تاریخ اسلام اتفاق افتاده، تقابل دوگانه اسلام و استکبار است. به همین خاطر باید این تقابل دوگانه اسلام و استکبار در همه چیز باید ظاهر شود.


وی ادامه داد: یکی از بخش‌هایی که باید تقابل اسلام استکبار نمایان شود در حوزه اقتصاد است که مصداق آن اقتصاد اسلامی می‌شود. برای تحقق فرمایش رهبرانقلاب باید این را در بانک‌ها به خصوص بانک مرکزی ظاهر کنید. کشوری که در جنگ است، جنگ به معنی تمام عیار، ما الان در جنگ تمام عیار با استکبار هستیم، آیا باید در خلال دو سه ماه ۱۸ میلیارد دلار و ۶۰ و خرده‌ای تن طلا را یک بانک مرکزی از دست بدهد؟! کدام کشور در شرایط جنگ چنین اقدامی انجام می‌دهد؟ این معلوم است که اقتصاد اسلامی در حوزه بانکی چه می‌گوید ولی کسی اجرا نمی‌کند.


این استاد تمام اقتصاد دانشگاه علامه‌طباطبائی به اهمیت توجه به سخنان رهبری در حوزه اقتصاد اشاره کرد و گفت: اقتصاد اسلامی چیز خیلی عجیب و غریبی نیست. اقتصاد اسلامی یعنی همین که فرمان حضرت آقا را گوش دهیم. ایشان می‌فرمایند سرمایه‌گذاری خارجی، این قراردادهای خارجی باید متکفل تأمین منافع ملی باشد. شما به من بگویید قراردادهای نفتی ما و قراردادهای دیگری که می‌خواستند ببندند در کجا ثابت شد که متناسب با تأمین منافع ملی است؟ اقتصاد اسلامی همین است.


درخشان افزود: اگر می‌خواهید از لحاظ نظری مسائل اقتصادی را بشکافیم، آن‌وقت باید بفهمیم که آیا برای کنترل تورم مصلحت است که شما ذخایر کشور را از طلا و دلار خالی کنید؟! کدام نظریه اقتصادی این را تأیید می‌کند؟ بحث ما در اقتصاد اسلامی این نیست که میوه‌ای را از درختی بچینیم، میوه به دست بیاید. اقتصاد اسلامی مدت‌های زیادی است که به دست آمده. از زمان امیرالمؤمنین علی(ع) فرمایشات ایشان همان هست، ما فقط باید گوش شنوا داشته باشیم تا بتوانیم آن‌ها را بپذیریم. قلب ما باید مطیع فرمان حضرت آقا باشد. ایشان که این را می‌فرمایند، باید عمل شود. ایشان می‌فرمایند اصلاح الگوی مصرف، در همان زمانی که ایشان می‌فرمودند اصلاح الگوی مصرف، ۲۶۳ برند خارجی دارند بدون مجوز در تهران کار می‌کنند! آیا این اصلاح الگوی مصرف است؟! این را من یا مادر من یا مادربزرگ من انجام داده‌ایم؟! خیر! این را شهرداری‌ها انجام داده‌اند! این را متولیان اقتصاد کشور انجام داده‌اند!


این استاد دانشگاه در ادامه به علت اصلی اجرایی نشدن اقتصاد اسلامی در کشور اشاره کرد و گفت: مشکل ما این است که دولتمردان ما در حوزه اقتصاد، با اندیشه‌های اسلامی در اقتصاد بیگانه‌اند. فرمایشات آقا این است، عین آن چیزی که اسلام می‌گوید. بنابراین در بحث اقتصاد اسلامی هم، فرمایشات اقتصادی حضرت آقا را اجرا کنید، این اقتصاد اسلامی می‌شود.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
مطالب دیگر
فضای اقتصادی و سیاسی کشور به بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی دامن زده است/ بوروکراسی در ایران نفس اقتصاد را گرفته است
یک استاد اقتصاد در گفتگو با عطنا:

فضای اقتصادی و سیاسی کشور به بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی دامن زده است/ بوروکراسی در ایران نفس اقتصاد را گرفته است

«اگر ما با حجم بالایی از این بیکاران مواجه هستیم، دلیل آن ضعف اقتصاد کشور همچون پایین بودن سرمایه‌گذاری، اقتصاد کوچک، فضای کسب و کار نامطلوب و ارتباط اقتصادی بد با دنیای خارج است.»
توصیه‌های جواد صالحی اصفهانی به دولت سیزدهم
در گفتگوی اختصاصی با عطنا مطرح شد

توصیه‌های جواد صالحی اصفهانی به دولت سیزدهم

اتخاذ رویکری متعادل در تجارت مهم است. تجارت با چین اهمیت دارد ولی باید در محیطی رقابتی انجام گیرد. در این زمینه اروپا نقش مهمی دارد ولی روسیه چنین نیست، چراکه آنها هم مانند ایران صادرکنندۀ انرژی هستند
آینده بازار بورس؛ اصلاحی یا ریزشی؟
یک کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

آینده بازار بورس؛ اصلاحی یا ریزشی؟

اتفاق‌های چند ماه اخیر اثرات خود را بر قیمت نمادها در بازار سرمایه گذاشته‌ و به نظر می‌رسد در حال حاضر نیاز به یک اصلاح یا استراحت دارد. از این به بعد اگر قرار است شاهد روند متفاوتی باشیم باید منتظر اخبار...
راهکارهایی برای مهار اَبَرتورم احتمالی در اقتصاد ایران
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

راهکارهایی برای مهار اَبَرتورم احتمالی در اقتصاد ایران

در صورت ادامه سوء مدیریت داخلی، تداوم تحریم ها و مشکلات مربوط به فقدان برنامه منسجم برای کنترل شیوع ویروس کرونا، امسال و سال های آتی، زنگ خطر شعله ورتر شدن تورم های بالاتر در اقتصاد ایران به صدا در خواهد...
اقتصاد
رویکرد دانش بنیان یاری‌گر اقتصاد ایران است
حجت الاسلام علی بنایی در گفتگو با عطنا؛

رویکرد دانش بنیان یاری‌گر اقتصاد ایران است

استادیار دانشگاه علامه طباطبایی معتقد است دستگاه های دولتی با استفاده از مشوق های لازم می‌توانند صنایع و شرکت های بزرگ را به سمت فعالیت های دانش بنیان و حمایت از آن ها سوق دهند.
پر بازدیدها
آخرین اخبار