eghtesad moghavemati

همایش ملی «اقتصاد مقاومتی از نظریه تا عمل با رویکرد اقتصاد اسلامی» روز یکشنبه ۸ اسفندماه از ساعت ۱۴ الی ۱۸ در محل سالن اجتماعات دانشکده اقتصاد برگزار می‌شود.

به گزارش عطنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبائی، این همایش یک روزه در دو بخش ارائه مقاله و برگزاری میزگرد از سوی گروه آموزشی اقتصاد اسلامی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود.

در بخش افتتاحیه این همایش حسین سلیمی رئیس دانشگاه، عباس شاکری رئیس دانشکده اقتصاد، حسن سبحانی عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و همچنین امرالله امینی که دبیر ین همایش نیز است، سخنرانی می‌کنند.

فرشاد مومنی، امیر خادم علیزاده، حسین صمصامی، حسین عیوضلو، محمد مهدی مجاهدی، محمد جواد توکلی و عطاء الله رفیعی هفت مقاله ارائه می‌کنند و در پایان نیز، میزگردی با عنوان «ماهیت اقتصاد مقاومتی و انطباق آن با اقتصاد ایران» با حضور مسعود درخشان، سید حسین میرمعزی، امرالله امینی و مجید حبیبیان برگزار می‌شود.