آزمون کتبی جشنواره قرآن و عترت

سی و پنجمین جشنواره سراسری قرآن و عترت (مرحلۀ دانشگاهی) در دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار می شود.

به گزارش عطنا، این جشنواره در بخش های معارف و مفاهیم شامل رشته آشنایی با احادیث اهل بیت(ع)، آشنایی با مفاهیم نهج‌البلاغه، آشنایی با مفاهیم صحیفه سجادیه، آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن، آشنایی با سیره معصومین (ع)، حفظ موضوعی قرآن کریم، احکام، پرسمان معارفی، سبک زندگی ایرانی و اسلامی و بخش آوایی شامل رشته های قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، حفظ کل قرآن کریم(کتبی)، حفظ 20 جزء قرآن کریم(کتبی)، حفظ 10 جزء قرآن کریم(کتبی)، حفظ 5 جزء قرآن کریم(کتبی)، اذان (آقایان)، دعا و مناجات خوانی، گروه تواشیح (آقایان) برگزار می شود.

زمان برگزاری مسابقات کتبی ۵ اسفند ماه 98 و در دانشکده های حقوق، ادبیات فارسی و زبان های خارجی، علوم اجتماعی و  اقتصاد به صورت هم زمان خواهد بود.

مسابقات آوایی غیرکتبی هم ۸ اسفند ماه 98 در مسجد امام علی (ع) دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می شود.

گفتنی است، آخرین مهلت ثبت‌نام تا ۳۰ بهمن اعلام شده است و هر کدام از رشته‌های مسابقه حداقل دارای ۵ جایزه است.

علاقه‌مندان جهت ثبت نام به آدرس زیر مراجعه کنند.