۲۲ اسفند ۱۳۹۷ ۱۷:۲۳
کد خبر: ۲۷۶۸۳۹
Untitled-1

دومین کنفرانس بین­ المللی آیندۀ زنان ( FUTURE OF WOMEN ’19 “Voices of Women: Transition from Inspiration to Action”) با حضور نمایندگان دانشگاه علامه طباطبائی در کلمبو سریلانکا برگزار شد.


به گزارش عطنا، این کنفرانس بین­ المللی با هدف ارتقای تحقیقات آسیاپژوهی و انتقال دانش در جهت انجام سیاستگذاری های موثر در حوزۀ زنان، سالانه برگزار می ­شود. در این کنفرانس، کارشناسان حوزۀ زنان از کشورهای استرالیا، ژاپن، چین، هندوستان، تایلند، پاکستان و آذربایجان حضور داشتند. از ایران نیز دانشگاه علامه ­طباطبائی به عنوان یکی از همکاران علمی این کنفرانس مشارکت داشت.


حمیده عادلیان راسی و میترا عظیمی از دانشکدۀ علوم اجتماعی، لیدا کاووسی از دانشکدۀ علوم ارتباطات و ربابه رمضانی از دانشکده ادبیات فارسی و زبان­های خارجی به عنوان ارائه دهندۀ مقاله و رئیس پنل در نشست­ های تخصصی این کنفرانس حضور و مشارکت داشتند. در این کنفرانس از دانشگاه علامه­ طباطبائی به عنوان همکار علمی فعال تقدیر شد.


گفتنی است، در حاشیۀ این کنفرانس دیدارها و گفت‌وگوهایی با شخصیت‌های علمی بین‌المللی حوزۀ زنان صورت گرفت و در راستای توسعۀ فعالیت‌های علمی و پژوهشی بین‌المللی، پیوندهایی با متخصصان به منظور بهره ­مندی از ایده‌ها و تجربه های آنها برقرار شد. همچنین پیشنهاد انجام همکاری ­های علمی مشترک با دانشگاه علامه طباطبائی در این دیدارها مطرح شد. سومین دورۀ این کنفرانس، سال آینده (2020) در شهر بنگلور هند برگزار می شود.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
مطالب دیگر
چگونه مسائل جنسی را به کودک آموزش دهیم؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

چگونه مسائل جنسی را به کودک آموزش دهیم؟

تربیت جنسی امری ضروری است و آموزش آن را از هر سنی که کودک شروع به سوال پرسیدن می کند باید شروع کرد. اما به طور کلی اولین زمان برای این آموزش 3 تا 5 سالگی است. چون کودک در این برهه سنی کنجکاوی هایی دارد
فقدان سرمایه اجتماعی، نظام سیاسی را با چالش‌ روبرو می‌کند/ مهاجرت یکی از نتایج شکاف میان دولت و ملت است
یک جامعه شناس در گفتگو با عطنا مطرح کرد

فقدان سرمایه اجتماعی، نظام سیاسی را با چالش‌ روبرو می‌کند/ مهاجرت یکی از نتایج شکاف میان دولت و ملت است

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نهادهای دولتی و حاکمیتی نقش مهمی در اعتماد عمومی دارند و در واقع عملکرد نهادهای اجتماعی و سیاسی است که اعتماد را خلق می‌کند یا باعث کاهش آن می‌شود.»
فضای مجازی را باید کنترل کرد/ باید به سمت اینترانت حرکت کنیم
یک جامعه شناس در گفتگو با عطنا:

فضای مجازی را باید کنترل کرد/ باید به سمت اینترانت حرکت کنیم

در حال حاضر در معرض تهدید جدی هستیم. طرح مجلس درباره ساماندهی فضای مجازی اولین گام در جهت داشتن برنامه برای مدیریت فضای مجازی است و البته نباید به روش‌های نادرست مثل قطع کردن اینترنت روی بیاوریم.
مدیریت فضای مجازی در آمریکا و کره جنوبی چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (1)

مدیریت فضای مجازی در آمریکا و کره جنوبی چگونه است؟

TikTok و WeChat دو شبکه اجتماعی چینی هستند که در دنیا با استقبال روبه‌رو شده‌اند، اما در زمان ریاست جمهوری ترامپ استفاده از این اپلیکیشن‌ها در امریکا به دلیل نگرانی های امنیتی ممنوع اعلام شد.
هنر و فرهنگ5
سبزترین گوشه دانشگاه
عشق به گل و گیاه در اتاق زهرا کمیجانی

سبزترین گوشه دانشگاه

عشق به گل و گیاه در امورمالی دانشگاه علامه طباطبایی، داستان زهرا کمیجانی و اتاقی پر از سبزی و طراوت، در قاب امروز دوربین خبرنگار عطنا قرار گرفت.
پر بازدیدها
آخرین اخبار