۲۷ تير ۱۳۹۷ ۰۹:۲۱
کد خبر: ۲۰۲۰۳۶
gardeshgariu

نخستین همایش بهبود کیفیت و تأمین مالی خدمات در صنعت گردشگری با حضور سعید اسلامی‌بیدگلی، عضو هیئت‌مدیره صندوق احیا و بهره‌برداری از بناهای تاریخی و فرهنگی و عضو هیئت‌علمی دانشگاه علامه طباطبائی، علی کاظمی مدیر سرمایه‌گذاری صندوق احیا و جمعی از استادان، صاحب‌نظران و علاقه‌مندان به حوزه گردشگری کشور برگزار شد.


به گزارش عطنا به نقل از توریسم آنلاین در این نشست که 26 تیر 97 برگزار شد، سعید اسلامی‌بیدگلی، عضو هیئت‌علمی دانشگاه علامه طباطبائی ضمن تشریح وضعیت کنونی گردشگری در عرصه جهانی و کشورمان و آمارهای موجود در این زمینه، گفت: «سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های گردشگری نظیر بناهای تاریخی باید با اتکا به دانش و علم روز و تجارب بهینه، انجام پذیرد.»


عضو هیئت‌علمی دانشگاه علامه طباطبایی، افزود: «شرایط کلی اقتصاد ایران و مزیت‌های روابط بین‌الملل دارای اثرات مستقیمی در گردشگری کشور است که گاه خارج از کنترل مدیران این عرصه است.»


او، خاطرنشان کرد: «سرمایه‌گذاری در گردشگری راهبرد مهمی در بالا بردن نرخ اشتغال و عبور از بحران بیکاری پیشرو است.»


همچنین در ادامه این نشست علی کاظمی، مدیر سرمایه‌گذاری صندوق احیا با اشاره به فرصت‌های سرمایه‌گذاری در صندوق احیاء بناهای تاریخی، به تشریح اهداف و وظایف موسسه مطبوع خود و نقش این حوزه در پویایی گردشگری کشور پرداخت و شرایط و ویژگی‌های نمونه‌های موفق احیاء بناهای تاریخی در کشور را برای علاقه‌مندان تشریح کرد.


در بخشی از متن ارائه‌شده توسط دبیرخانه این همایش، در مورد مباحث مطروحه این نشست تخصصی، آمده است، بناهای تاریخی از سال‌های پیش هرکدام دربردارنده روح زندگی و خاطرات گذشتگان است و همچنین نشان‌دهنده تاریخ و سبک معماری گذشته و به‌منزله شناسنامه فرهنگی یک کشور هستند. مرمت و احیا و حفظ این بناها برای نسل‌های بعدی و حفاظت از این بناها در برابر فرسایش از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.


مرمت بناهای باارزش که امکانات وسیع سیاحتی را فراهم می‌آورند و همچنین خانه‌های باارزش تاریخی که با تدابیری می‌توان آن‌ها را به امکانات جدید گردشگری بدل ساخت در بافت‌های تاریخی وجود دارند که برنامه‌ریزی احیای این بناها ضروری است. موضوع مهم در این خصوص، تأمین منابع مالی موردنیاز این مرمت‌ها و نیز سرمایه‌گذاری برای حفظ و نگهداری آن‌ها است.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
مطالب دیگر
فضای اقتصادی و سیاسی کشور به بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی دامن زده است/ بوروکراسی در ایران نفس اقتصاد را گرفته است
یک استاد اقتصاد در گفتگو با عطنا:

فضای اقتصادی و سیاسی کشور به بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی دامن زده است/ بوروکراسی در ایران نفس اقتصاد را گرفته است

«اگر ما با حجم بالایی از این بیکاران مواجه هستیم، دلیل آن ضعف اقتصاد کشور همچون پایین بودن سرمایه‌گذاری، اقتصاد کوچک، فضای کسب و کار نامطلوب و ارتباط اقتصادی بد با دنیای خارج است.»
توصیه‌های جواد صالحی اصفهانی به دولت سیزدهم
در گفتگوی اختصاصی با عطنا مطرح شد

توصیه‌های جواد صالحی اصفهانی به دولت سیزدهم

اتخاذ رویکری متعادل در تجارت مهم است. تجارت با چین اهمیت دارد ولی باید در محیطی رقابتی انجام گیرد. در این زمینه اروپا نقش مهمی دارد ولی روسیه چنین نیست، چراکه آنها هم مانند ایران صادرکنندۀ انرژی هستند
آینده بازار بورس؛ اصلاحی یا ریزشی؟
یک کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

آینده بازار بورس؛ اصلاحی یا ریزشی؟

اتفاق‌های چند ماه اخیر اثرات خود را بر قیمت نمادها در بازار سرمایه گذاشته‌ و به نظر می‌رسد در حال حاضر نیاز به یک اصلاح یا استراحت دارد. از این به بعد اگر قرار است شاهد روند متفاوتی باشیم باید منتظر اخبار...
راهکارهایی برای مهار اَبَرتورم احتمالی در اقتصاد ایران
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

راهکارهایی برای مهار اَبَرتورم احتمالی در اقتصاد ایران

در صورت ادامه سوء مدیریت داخلی، تداوم تحریم ها و مشکلات مربوط به فقدان برنامه منسجم برای کنترل شیوع ویروس کرونا، امسال و سال های آتی، زنگ خطر شعله ورتر شدن تورم های بالاتر در اقتصاد ایران به صدا در خواهد...
اقتصاد
رویکرد دانش بنیان یاری‌گر اقتصاد ایران است
حجت الاسلام علی بنایی در گفتگو با عطنا؛

رویکرد دانش بنیان یاری‌گر اقتصاد ایران است

استادیار دانشگاه علامه طباطبایی معتقد است دستگاه های دولتی با استفاده از مشوق های لازم می‌توانند صنایع و شرکت های بزرگ را به سمت فعالیت های دانش بنیان و حمایت از آن ها سوق دهند.
پر بازدیدها
آخرین اخبار