۱۰ دی ۱۳۹۶ ۱۰:۲۶
کد خبر: ۱۶۳۴۵۵
habibian

عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی گفت: به لطف الهی در هر گوشه ای از کشور ما، یک ظرفیت و استعداد طبیعی و یا انسانی وجود دارد که اگر ما بتوانیم با توجه به مساله آمایش سرزمینی از آن نهایت بهره برداری را داشته باشیم، گام های استواری در مسیر رشد و توسعه حقیقی ایران اسلامی برداشته ایم


به گزارش عطنا به نقل از حوزه عضو هیئت علمی گروه اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی(ره)، توجه ویژه مسئولان به ظرفیت های استانی را لازمه توفیق در اقتصاد مقاومتی دانست.




حجت الاسلام مجید حبیبیان در گفت‌وگو با خبرگزاری حوزه گفت: یکی از محورهای بسیار مهمی که همواره در بیانات رهبر معظم انقلاب در کلان مقوله اقتصاد مقاومتی مورد توجه خاص است، بحث لزوم استفاده حداکثری از ظرفیت ها و استعدادها و توانمندی های استان ها و مناطق مختلف کشور می باشد.


وی افزود: به لطف الهی در هر گوشه ای از کشور ما، یک ظرفیت و استعداد طبیعی و یا انسانی وجود دارد که اگر ما بتوانیم با توجه به مساله آمایش سرزمینی از آن نهایت بهره برداری را داشته باشیم، گام های استواری در مسیر رشد و توسعه حقیقی ایران اسلامی برداشته ایم.


این اقتصاددان حوزوی همچنین گفت: به عنوان مثال در استان قم ما در بخش های کشاورزی و دامپروری و نیز صنعت به طور نسبی فعال هستیم اما به هر حال توان و قابلیت نخست این استان با توجه به شرایط و اقتضائات آن متوجه امور خدماتی و فرهنگی و به خصوص مساله گردشگری مذهبی است.


وی اضافه کرد: قم دارای ظرفیت عظیمی در مسیر توسعه و پیشرفت است که متاسفانه در گذشته به بخش قابل توجهی از آن ها بی توجهی و یا کم توجهی شده است که باید این مساله در آینده جبران شود.


حجت الاسلام حبیبیان بیان کرد: در کنار این ها نباید از مساله صنایع فرهنگی و ظرفیت عظیم آن ها در مسیر توسعه و اشتغال قم غافل شد چه آن که به هر حال با توجه به شرایط خاص قم و وجود اماکن مذهبی و مسافران و زایران بسیار در طول سال تقویت این صنایع می تواند تا حدودی دغدغه اشتغال را در قم رفع کرده و خود به تحقق بخشی از اهداف مدنظر در اقتصاد مقاومتی در استان کمک نماید.



ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
مطالب دیگر
فضای اقتصادی و سیاسی کشور به بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی دامن زده است/ بوروکراسی در ایران نفس اقتصاد را گرفته است
یک استاد اقتصاد در گفتگو با عطنا:

فضای اقتصادی و سیاسی کشور به بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی دامن زده است/ بوروکراسی در ایران نفس اقتصاد را گرفته است

«اگر ما با حجم بالایی از این بیکاران مواجه هستیم، دلیل آن ضعف اقتصاد کشور همچون پایین بودن سرمایه‌گذاری، اقتصاد کوچک، فضای کسب و کار نامطلوب و ارتباط اقتصادی بد با دنیای خارج است.»
توصیه‌های جواد صالحی اصفهانی به دولت سیزدهم
در گفتگوی اختصاصی با عطنا مطرح شد

توصیه‌های جواد صالحی اصفهانی به دولت سیزدهم

اتخاذ رویکری متعادل در تجارت مهم است. تجارت با چین اهمیت دارد ولی باید در محیطی رقابتی انجام گیرد. در این زمینه اروپا نقش مهمی دارد ولی روسیه چنین نیست، چراکه آنها هم مانند ایران صادرکنندۀ انرژی هستند
آینده بازار بورس؛ اصلاحی یا ریزشی؟
یک کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

آینده بازار بورس؛ اصلاحی یا ریزشی؟

اتفاق‌های چند ماه اخیر اثرات خود را بر قیمت نمادها در بازار سرمایه گذاشته‌ و به نظر می‌رسد در حال حاضر نیاز به یک اصلاح یا استراحت دارد. از این به بعد اگر قرار است شاهد روند متفاوتی باشیم باید منتظر اخبار...
راهکارهایی برای مهار اَبَرتورم احتمالی در اقتصاد ایران
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

راهکارهایی برای مهار اَبَرتورم احتمالی در اقتصاد ایران

در صورت ادامه سوء مدیریت داخلی، تداوم تحریم ها و مشکلات مربوط به فقدان برنامه منسجم برای کنترل شیوع ویروس کرونا، امسال و سال های آتی، زنگ خطر شعله ورتر شدن تورم های بالاتر در اقتصاد ایران به صدا در خواهد...
اقتصاد
رویکرد دانش بنیان یاری‌گر اقتصاد ایران است
حجت الاسلام علی بنایی در گفتگو با عطنا؛

رویکرد دانش بنیان یاری‌گر اقتصاد ایران است

استادیار دانشگاه علامه طباطبایی معتقد است دستگاه های دولتی با استفاده از مشوق های لازم می‌توانند صنایع و شرکت های بزرگ را به سمت فعالیت های دانش بنیان و حمایت از آن ها سوق دهند.
پر بازدیدها
آخرین اخبار