۲۶ مرداد ۱۳۹۴ ۱۹:۵۱
taghavi

عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی در گفتگو با خبرنگار عطنا گفت: به نظر من باید به آقای روحانی و تیم اقتصادی اش جایزه داد.

دکتر مهدی تقوی استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی در گفتگویی کوتاه در رابطه با استیضاح وزیر اقتصاد به خبرنگار عطنا گفت: زمانی که آقای طیب نیا وزیر شدند بنده بسیار خوشحال شدم چون که ایشان سواد لازم را در این زمینه دارند و بهترین گزینه برای وزارت بودند.

وی با بیان اینکه مشکلات اقتصادی کشور تقصیر وزیر اقتصاد نیست، گفت: به نظر من باید به آقای روحانی و تیم اقتصادی اش جایزه داد.

تقوی در ادامه با بیان اینکه هم اکنون نرخ رشد اقتصادی کشور مثبت شده است، افزود: وزیر اقتصاد نرخ تورم 40 درصدی دوره هدفمندی یارانه ها را به 15 درصد رسانده، و همچنین نرخ بیکاری در کشور را پایین آورده است به نظر من باید به چنین وزیری مدال داد.

وی در پایان با بیان اینکه با عوض شدن دکتر طیب نیا مخالف است، گفت: طیب نیا از نظر اقتصادی در مقایسه با وزرای دولت قبلی  عملکرد بسیار خوبی داشته است.