poster_jayeze bonyad meli nokhbegan

بنیاد ملی نخبگان بر اساس آیین‌نامه «اعطاي جوایز تحصیلی به دانشجویان صاحب استعداد برتر» تسهیلات ویژه‌اي را به دانشجویان برتر دانشگاه‌ها در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتري سال تحصیلی ۹۷-۹۶ اعطا می‌کند.

به گزارش عطنا، برای استفاده از این تسهیلات، دانشجویان لازم است به وب‌سایت بنیاد ملی نخبگان مراجعه و در بخش «اطلاعیه‌ها»، مشخصات کامل خود را در سامانه ثریا ثبت کنند.

بنابراین گزارش، بررسی پرونده، منوط به ثبت کامل اطلاعات در سامانه ثریا و سپس انتخاب گزینه «شروع فرآیند» حین اجرای فرایند «درخواست بررسی پرونده براي جایزه‌هاي تحصیلی»  در بخش «درخواست‌ها»ي سامانه است و در غیر این صورت قابل بررسی نخواهد بود.

فرصت نهایی براي تکمیل پرونده و ارائه درخواست، ششم شهریورماه سال ۱۳۹۶ اعلام شده است و ضروري است دانشجویان اطلاعات خود را به همراه مدارك مثبته، حداکثر تا این تاریخ در سامانه ثریا بارگذاري کنند و به منظور آگاهی از اطلاعیه‌هاي بعدي بنیاد، مراتب را از طریق پایگاه اینترنتی دانشگاه یا بنیاد ملی نخبگان پیگیري کنند.