۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۶ ۱۴:۲۹
کد خبر: ۸۶۰۱۶
gam akhar elahe koolaee kulaee koulaee (7)

استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران و عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت در نشستی در دانشگاه علامه، گفت: هر موقع مردم در عرصه انتخابات حضور داشتند به آرامش، صلح، حفظ محیط زیست و برابری رأی دادند و تبعیض و تندروی را پس زدند.


به گزارش عطنا، نشست «گام آخر؛ بحث‌های پایانی انتخابات» سه‌شنبه، 25 اردیبهشت‌ماه به همت انجمن اسلامی آزاد اندیش دانشکده اقتصاد برگزار شد و در آن  الهه کولایی و حمیدرضا جلایی‌پور، استادان دانشگاه تهران و از اعضای شورای مرکزی حزب اتحاد ملت به سخنرانی پرداختند.


در بخشی از این نشست، الهه کولایی در سخنانی، بهار عربی را سوار شدن آمریکا بر موج دموکراسی‌طلبی نامید و گفت: مردم ایران تجربه انتخابات ۸۸ را دارند و هزینه آن‌را پرداخته‌اند و این بار اشتباه نمی‌کنند و پای صندوق‌های رأی می‌آیند و به اعتدال رأی می‌دهند.


او پروسه ‌خروج از تحریم‌ها را به مدد دولت اعتدال و خرد جمعی دانست و ادامه داد: حضور مردم در پای صندوق‌ها رأی دادن آن‌ها به صلح و آگاهی است.


کولایی افزود: مردم دیگر به ماجراجویی‌ها و تندروی‌ها اعتماد ندارند و فهمیده‌اند اصلاح‌طلبی و اعتدال راهی برای حاکم شدن مردم بر سرنوشت خویش است.


این نماینده سابق مجلس شورای اسلامی با اشاره به انقلاب‌های رنگی، یادآور شد: برای نمونه می‌بینیم که در بسیاری از مناطق با انقلاب‌های این‌چنینی، حکومت طرفدار آمریکا جایگزین حکومت طرفدار روسیه شده است.


کولایی ادامه داد: هر موقع مردم در عرصه انتخابات حضور داشتند به آرامش، صلح، حفظ محیط زیست و برابری رأی دادند و تبعیض و تندروی را پس زدند.


وی در همین باره افزود: یکی از اشتباهات مهلک رها کردن و پس زدن جنبش‌ها و خانه‌نشینی است.


این استاد دانشگاه لیست شورای شهر تهران را یک تحول بزرگ نامید و اذعان کرد: پنجاه درصد سهمیه به جوانان و زنان تعلق گرفته است.


وی گفت: البته اشتباهات وارده به لیست را می‌پذیرم و معتقدم اصلاحات امروز نیازمند یک جریان یکپارچه است.


کولایی در پایان به نقل قولی از چرچیل پرداخت و خاطرنشان کرد: «دموکراسی بدترین نوع حکومت است ولی از آن بهتر نداریم»، لذا باید به خرد جمعی احترام گذاشت.


عکس: ثنا ستارزاده-عطنا


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
مطالب دیگر
مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (3)

مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟

چندین سال است که در امارات کلیه سرویس‌های انتقال صوت با پروتکل اینترنت ممنوع بوده و برنامه‌هایی مانند واتس اپ، وایبر، تانگو، فیسبوک مسنجر، ایمو، لاین، کیک مسنجر، تلگرام و فیس تایم مسدود هستند.
استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید
گفتگوی اختصاصی عطنا با هوندا فَن

استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید

دنیای کنونی نسبت به جهان 2006-2010 تغییرات زیادی کرده است؛ این امر بر توسعه برخی از روابط بین المللی هم تاثیر گذاشته است. من شخصا فکر می کنم بهترین نتیجه برای ایران این است که این مسئله را در اسرع وقت...
علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نوسانات وضعیت اقتصادی و نداشتن امید به حل مشکلات که دلیل مهاجرت است با جوان‌گرایی و به کارگیری نسل جوان در ساختار‌های نظام کشور باعث پویایی و کاهش مهاجرت می‌شود.»
در افغانستان چه خبر است؟
ملازهی در گفتگو با عطنا بررسی کرد

در افغانستان چه خبر است؟

يك کارشناس مسائل افغانستان معتقد است: «طالبان می‌کوشد تا با حملات نظامی سهم بیشتری از قدرت در افغانستان را به خود اختصاص دهد؛ در حالی که در ایران یک ارزیابی واقع بینانه از تحولات افغانستان وجود ندارد.»
پر بازدیدها
آخرین اخبار