۲۳ فروردين ۱۳۹۴ ۱۸:۱۳
جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه های منطقه یک کشور (استانهای تهران و البرز) که به میزبانی دانشگاه علامه طبابایی برگزار می شود، امروز در دانشکده اقتصاد این دانشگاه افتتاح شد.
به گزارش باشگاه خبری دانشگاه علامه طباطبایی (عطنا)، مراسم افتتاحیه که با حضور دکتر میرزایی، مدیر کل امور فرهنگی وزارت علوم برگزار شد؛ با استقبال دانشجویان همراه بود.

افتتاحیه (11)

نمایشگاه نشریات دانشجویی از صبح امروز در دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی برقرار است. هوای بارانی تهران نیز مانع برگزاری این نمایشگاه در محوطه دانشکده اقتصاد نشده است. در این نمایشگاه 15 دانشگاه غرفه دارند.

به گزارش خبرنگار ما فضای خوبی بر نمایشگاه حاکم است و غرفه های مختلف میزبان دانشجویانی هستند که برای بازدید و اطلاع از فعالیت نشریات دانشگاههای مختلف آمده اند.

اخبار تکمیلی متعاقباً ارسال می‌شود.