۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۶ ۲۱:۱۴
کد خبر: ۸۰۳۹۹
Ekhtetamie Neshast Moshtarak Allameh Va Pooatie - Cover Photo

نشست مشترک دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی و دانشکده حقوق و علوم اجتماعی دانشگاه پواتیه فرانسه، پس از سه روز به کار خود پایان داد.


به گزارش عطنا، در این سلسله نشست‌ها که به میزبانی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی از روز شنبه آغاز به کار کرد و تا روز پنجم اردیبهشت‌ماه ادامه داشت، نشست‌های مشترک میان گروه‌های حقوق جزا و جرم‌شناسی، حقوق خصوصی و اقتصادی و حقوق عمومی و بین‌الملل دانشگاه علامه طباطبائی و دانشکده حقوق و علوم اجتماعی پواتیه برگزار شد.


گفتنی است در این سلسله نشست‌ها ی تخصصی استادانی از دانشگاه‌‌های پاریس، پواتیه، تهران، شهید بهشتی، علوم قضایی، فردوسی مشهد، اصفهان، آزاد، علوم تحقیقات و علامه طباطبائی و همچنین دانشجویانی از مقاطع تحصیلی و گرایش‌های مختلف حقوقی حضور داشتند.


در مراسم اختتامیه این نشست، «علی‌حسین نجفی ابرندآبادی»، استاد بازنشسته دانشکده حقوق دانشگاه علامه طباطبائی به جمع‌بندی پیرامون مباحث مطرح شده در نشست‌های برگزار شده پرداخت.


در ادامه این مراسم «بهزاد رضوری فرد»، معاون پژوهشی و «سید منصور میرسعیدی»، رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی و « فیلیپ لاگرانژ»، رئیس دانشکده حقوق و علوم اجتماعی دانشگاه پواتیه فرانسه در سخنانی به چگونگی طرح ایده برگزاری و اهداف این نشست‌ و همچنین سابقه و چشم‌انداز همکاری دو دانشگاه پرداختند.


گزارش کامل سخنرانی‌های این مراسم به زودی در پایگاه خبری عطنا قرار خواهد گرفت.

گزارش تصویری اختتامیه این نشست‌های سه روزه را در زیر می‌بینیم؛

عکس: افشین عزیزی- عطنا

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
مطالب دیگر
مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (3)

مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟

چندین سال است که در امارات کلیه سرویس‌های انتقال صوت با پروتکل اینترنت ممنوع بوده و برنامه‌هایی مانند واتس اپ، وایبر، تانگو، فیسبوک مسنجر، ایمو، لاین، کیک مسنجر، تلگرام و فیس تایم مسدود هستند.
استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید
گفتگوی اختصاصی عطنا با هوندا فَن

استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید

دنیای کنونی نسبت به جهان 2006-2010 تغییرات زیادی کرده است؛ این امر بر توسعه برخی از روابط بین المللی هم تاثیر گذاشته است. من شخصا فکر می کنم بهترین نتیجه برای ایران این است که این مسئله را در اسرع وقت...
علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نوسانات وضعیت اقتصادی و نداشتن امید به حل مشکلات که دلیل مهاجرت است با جوان‌گرایی و به کارگیری نسل جوان در ساختار‌های نظام کشور باعث پویایی و کاهش مهاجرت می‌شود.»
در افغانستان چه خبر است؟
ملازهی در گفتگو با عطنا بررسی کرد

در افغانستان چه خبر است؟

يك کارشناس مسائل افغانستان معتقد است: «طالبان می‌کوشد تا با حملات نظامی سهم بیشتری از قدرت در افغانستان را به خود اختصاص دهد؛ در حالی که در ایران یک ارزیابی واقع بینانه از تحولات افغانستان وجود ندارد.»
پر بازدیدها
آخرین اخبار