۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۶ ۱۷:۳۵
Neshaste Moshtarak hoghoogh allameh Pooantieh - 4.2.96. Jaza (32)

نشست مشترک گروه حقوق جزا و جرم شناسی دانشگاه  علامه طباطبائی و انستیتوی علوم جنایی دانشکده حقوق و علوم اجتماعی دانشگاه پواتیه فرانسه برگزار شد.

به گزارش عطنا، در سومین روز از سلسله نشست‌های مشترک دانشکده‌ حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی و دانشکده حقوق و علوم اجتماعی دانشگاه پواتیه فرانسه که در روز دوشنبه چهارم اردیبهشت ماه در تالار دفاع دانشکده حقوق برگزار شد، استادان و صاحب‌نظران ایرانی و فرانسوی به سخنرانی و مبادله نظرات خود پرداختند.

در این نشست که در دو پنل صبح و عصر به میزبانی گروه حقوق جزا و جرم‌شناسی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد، «برنارت اوبر» استاد دانشگاه پواتیه فرانسه با موضوع مرور زمان دعوای کیفری، «حسنعلی موذن‌زادگان» عضو هیئت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی با موضوع دادرسی اختصاری در حقوق کیفری ایران، «کلر ساس»،  استاد دانشگاه پاریس جنوب ( پاریس 11) با موضوع معامله اتهام در حقوق کیفری فرانسه و «محمد مهدی ساقیان» عضو هیئت علمی دانشگاه تهران باموضوع مطالعه تطبیقی معامله اتهام؛ با نگاهی به حقوق ایران، به سخنرانی پرداختند.

گزارش کامل سخنرانی‌های این نشست به زودی در پایگاه خبری عطنا قرار خواهد گرفت.

گزارش تصویری این نشست را در زیر می‌بینیم؛

عکس: افشین عزیزی- عطنا