azmon doktori adbyat 95 (10)

آزمون دکتری با شرکت 260 هزار داوطلب در 244 رشته و در 52 شهرستان مختلف کشور برگزار شد که 42 درصد داوطلبان شرکت کننده در این آزمون خانم‌ها و 58 درصد آن‌ آقایان بودند.

به گزارش عطنا، امروز دانشکده ادبیات و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی نیز یکی از حوزه‌های برگزاری آزمون دکتری برای متقاضیان خانم بود. در جریان برگزاری آزمون در این حوزه، مجتبی شریعتی نیاسر، معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از این حوزه بازدید کرد و از نزدیک در جریان نحوه برگزاری آزمون قرار گرفت.

مطابق اعلام رئیس سازمان سنجش، نتیجه اولیه آزمون اواخر فروردین‌ ماه سال آینده اعلام می‌شود و نیمه اول اردیبهشت‌ماه نیز فرآیند انتخاب رشته آغاز می‌شود.

پس از انتخاب رشته، دانشجویان برای طی فرآیند سوابق تحصیلی به دانشگاه‌ها معرفی می‌شوند.

همچنین نتایج نهایی آزمون دکتری هفته اول شهریور ماه سال آینده اعلام می‌شود.

با گزارش تصویری این آزمون همراه باشید.

عکس: شکیبا شیرازی‌تهرانی- عطنا