به گزارش باشگاه خبری علامه طباطبائی (عطنا) ، ویرایش دوم  کتاب "مبانی مددکاری اجتماعی" آقای دکتر محمد زاهدی اصل توسط مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی چاپ و روانه بازار شد.

این کتاب برای نخستین بار در سال 1377 به چاپ رسید و تا سال 1390 پنج بار تجدید چاپ شد.

با عنایت به ضرورت بازنگری در شکل و محتوای کتاب، این امر طی سال 1392 انجام پذیرفت. مزیت کتاب حاضر، جامعیت نسبی آن نسبت به مفاهیم اصلی مددکاری اجتماعی است و بر همین اساس کاربران آن در مقاطع مختلف تحصیلی در رشته مددکاری اجتماعی و همچنین دانشجویان رشته‌های مرتبط نظیر مشاوره، روانشناسی بالینی، تعاون و رفاه اجتماعی و ... آن را مرجعی برای نیازمندی‌های علمی و حرفه‌ای خود تلقی می‌کنند. به همین دلیل در چاپ هفتم سعی شده است علاوه بر مباحث جدید، مطالب کاربردی نیز گنجانده شود.