۰۲ خرداد ۱۴۰۲ ۰۷:۱۳
کد خبر: ۳۰۴۹۳۱

عطنا - عضو اسبق کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی و عضو هیئت‌علمی دانشگاه علامه طباطبائی در خصوص تاریخچه تشکیل گروه مالی و بانکداری توضیحاتی را ارائه کرد.

به گفته حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر محمد رجایی، گروه مالی و بانکداری دانشگاه علامه طباطباییمرکب از دو رشته مالی و بانکداری است. رشته بانکداری ابتدا درحدود سال ۱۳۹۱ درقالب گروه بانکداری اسلامی فعالیت می‌کرد، ولی بعدا درگروه حسابداری ادغام گردید. رشته مالی هم در ابتدا به عنوان زیر مجموعه گروه حسابداری تشکیل شد، ولی درسال ۱۳۹۵ این دو رشته از گروه حسابداری منفک شده و باهم گروه مالی وبانکداری راتشکیل دادند.

درحال حاضر رشته‌ها و مقاطع موجود عبارتند از:
۱-کارشناسی مدیریت مالی
۲-کارشناسی ارشد و دکتری مالی باگرایش‌های مهندسی مالی و بانکداری
۳-کارشناسی ارشد بانکداری اسلامی

این گروه درحال حاضردارای ۱۱ عضو هیات علمی است. از این بین آقایان دکتر محمد حسین ابراهیمی سروعلیا (با تاکید بر حوزه بازار‌ها و نهاد‌های مالی و مباحث تامین مالی)، دکتر امیرحسین ارضا (با تخصص در زمینه مالی رفتاری و تامین مالی)، دکترمحمدمهدی بحرالعلوم (متخصص در حوزه تامین مالی، مدیریت دارایی و مالی شرکتی)، دکترمسلم پیمانی (با تمرکز بر مباحث ریسک و اوراق مشتقه) در حوزه بازار سرمایه تخصص داشته و آقایان دکتر میثم امیری (با تخصص در مالی رفتاری و اقتصادسنجی)، دکتر محمد هاشم بت شکن (با تمرکز بر حوزه تامین مالی و بانکداری متعارف)، دکتر محمدعلی دهقان دهنوی (با تمرکز بر حوزه ریسک بانکی)، دکترمحمدرجائی باغ سیائی (با تاکید بر حوزه بانکداری اسلامی)، دکترمصطفی سرگلزائی (با تمرکز بر مباحث ریسک بانکی و اقتصادسنجی)، دکترمحمد رضا فرزین (با تمرکز بر بانکداری بین الملل) و دکتر محمدجواد محقق نیا (با تاکید بر بانکداری اسلامی) متخصصان گروه در حوزه بانکداری هستند.

اعضاء گروه علاوه برکار علمی اکثرا دارای مسئولیت‌های اجرائی بوده و تجربه خوبی دراین زمینه دارند؛ لذا می‌توانند ضمن کمک به حل برخی از مشکلات مالی و بانکداری کشور، راهکار‌های متعددی در این حوزه‌ها نیز داشته باشند. همچنین اعضای گروه می‌توانند با تمرکز بر پژوهش‌های کاربردی، به بازوی پژوهشی و علمی مسئولان کشور در حوزه مالی و بانکداری مبدل گردند.

نویسنده: دکتر محمد رجایی

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!
حمایت بی‌شرمانه شاهین نجفی از فحاشی و توهین عناصر ضدانقلاب به مردم ایران:

فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!

شاهین نجفی خواننده هتاک، فحش دادن را بخشی از ابزار کار خود و از سنت‌های خود و عناصر ضد انقلاب دانست و خواست که مردم فحاشی کردن را به عنوان بخشی از فرهنگ و سنت‌های خود بپذیرند!!
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار