۲۱ آبان ۱۳۹۹ ۱۴:۳۶
کد خبر: ۲۹۷۷۹۶
dastavard-nakami-hoghoogh-bashar-18-825x550
حجت الاسلام داوود فِیرَحی، پژوهشگر حوزه اندیشه سیاسی اسلام متولد سال ۱۳۴۳ ه.ش در زنجان، صبح امروز به دلیل ابتلا به بیماری کرونا درگذشت. فیرحی همزمان با تحصیلات حوزوی تا سطح عالی، دکترای علوم سیاسی خود را از دانشگاه تهران گرفت و استاد گروه علوم سیاسی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران شد. فیرحی همچنین عضو شورای مرکزی مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم بود.
رساله کارشناسی ارشد وی با عنوان «اندیشه سیاسی شیعه در دوره قاجاریه» بود که در آن به اندیشه سیاسی فقیهان مشهور شیعه دوره قاجار و مکاتب مهم فقهی-سیاسی‌ای که در دوره قاجاریه بسط یافته و در تحولاتی چون نهضت مشروطه و انقلاب اسلامی تأثیرگذار بودند، پرداخته‌است. رسالهٔ دکترای وی هم «دانش، قدرت و مشروعیت در اسلام» نام داشت که با الهام از روش‌شناسی فوکو و هرمنوتیک گادامر تنظیم شد. وی مؤلف ۱۰ کتاب و همچنین دارای حدود ۶۰ مقاله منتشرشده در مجلات و کنفرانس‌های علمی در حیطه اندیشه سیاسی اسلام است.

هیئت رئیسه دانشگاه علامه طباطبائی در پیامی این ضایعه را به جامعه علوم انسانی کشور تسلیت گفت:

از شمار دو چشم یک تن کم

و ز شمار خرد هزاران بیش

در کمال ناباوری، جامعه علوم انسانی کشور استاد و پژوهشگری برجسته و دانشمند را در اوج شکوفایی‌اش از دست داد. درگذشت حجت الاسلام و المسلمین دکتر داوود فیرحی استاد دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران خسرانی بزرگ برای اندیشه‌ورزی سیاست دینی است. هیئت رئیسه دانشگاه علامه طباطبائی فقدان این اندیشمند متخلق را به جامعه علمی علوم سیاسی و خانواده گرامی ایشان تسلیت می‌گوید و از درگاه خداوند مهربان، غفران و آرامش ابدی برای آن استاد ارجمند مسألت می‌کند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
مطالب دیگر
مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (3)

مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟

چندین سال است که در امارات کلیه سرویس‌های انتقال صوت با پروتکل اینترنت ممنوع بوده و برنامه‌هایی مانند واتس اپ، وایبر، تانگو، فیسبوک مسنجر، ایمو، لاین، کیک مسنجر، تلگرام و فیس تایم مسدود هستند.
استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید
گفتگوی اختصاصی عطنا با هوندا فَن

استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید

دنیای کنونی نسبت به جهان 2006-2010 تغییرات زیادی کرده است؛ این امر بر توسعه برخی از روابط بین المللی هم تاثیر گذاشته است. من شخصا فکر می کنم بهترین نتیجه برای ایران این است که این مسئله را در اسرع وقت...
علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نوسانات وضعیت اقتصادی و نداشتن امید به حل مشکلات که دلیل مهاجرت است با جوان‌گرایی و به کارگیری نسل جوان در ساختار‌های نظام کشور باعث پویایی و کاهش مهاجرت می‌شود.»
در افغانستان چه خبر است؟
ملازهی در گفتگو با عطنا بررسی کرد

در افغانستان چه خبر است؟

يك کارشناس مسائل افغانستان معتقد است: «طالبان می‌کوشد تا با حملات نظامی سهم بیشتری از قدرت در افغانستان را به خود اختصاص دهد؛ در حالی که در ایران یک ارزیابی واقع بینانه از تحولات افغانستان وجود ندارد.»
پر بازدیدها
آخرین اخبار