۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ ۱۵:۳۶
11692182_405

مسئول قرارگاه صاحب الامر بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی گفت: قرارگاه جهادی صاحب الامر دانشگاه علامه طباطبائی بنا بر توصیه رهبر انقلاب رزمایش همدلی برگزار می‌کند.
به گزارش عطنا، مجتبی هاشمی نکو، گفت: قرارگاه جهادی دانشگاه علامه طباطبائی بنا بر توصیه رهبر انقلاب و تا تمام شدن بیماری کرونا در نظر دارد رزمایش همدلی را برای کمک به نیازمندان برگزار کند.

وی افزود: در این طرح فراخوان جمع آوری کمک‌های مردمی برای خرید بسته‌های غذایی و تهیۀ گوسفند و قربانی کردن آن بین نیازمندان را داریم و بر اساس برنامه ریزی‌ها، تلاش ما این است که ماهیانه یک گوسفند قربانی کرده و برای ۵۰ خانوار نیازمند بسته غذایی تهیه و توزیع کنیم.
او اظهار کرد: دانشجویان بسیجی و جهادی دانشگاه علامه طباطبائی از عموم مردم و دانشگاهیان که علاقه‌مند شرکت در این رزمایش هستند درخواست دارند تا کمک‌های نقدی خود را به شماره کارت ۶۲۷۳۸۱۱۱۴۰۰۸۶۳۵۳ به نام عرفان موسوی واریز کنند.