۱۰ آذر ۱۳۹۷ ۲۰:۰۴
کد خبر: ۲۶۷۲۹۷
سید قاسم زمانی، مدیر گروه حقوق عمومی و بین‌الملل دانشگاه علامه طباطبائی

مدیر گروه حقوق عمومی و بین‌الملل دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی این دانشگاه را پیش‌قراول برگزاری مسابقات موت‌کورت در سطح ملی و بین‌المللی دانست و گفت:‌ در این مسابقات دانشجویان به تمرین عدالت پرداختند، بنابراین تمام دانشجویانی که شجاعت شرکت در این موت‌کورت را پیدا کردند، برنده هستند، چراکه در تمرین عدالت هیچ‌کس بازنده نیست.


به گزارش خبرنگار عطنا، سید قاسم زمانی 7 آذرماه در مراسم اختتامیه مسابقات موت‌کورت دیوان عدالت اداری دانشگاه علامه طباطبائی که در سالن شهید بهشتی دانشکده حقوق و علوم سیاسی این دانشگاه برگزار شد(گزارش تصویری) با بیان اینکه مسابقات اخیر پیام‌های زیادی به همراه داشته است، گفت: در موت‌کورت دیوان عدالت اداری برخلاف موت‌کورت‌های قبلی پرونده‌ای ملی موردبررسی قرار گرفت که در آن احترام به حقوق شهروندان توسط دولت و حاکمیت نیز مورد ارزیابی قرار گرفت؛ در دیوان عدالت اداری دولت و نهادهای حاکمه همواره خوانده هستند، بنابراین پیام این موت‌کورت تمرین عدالت و دفاع از حقوق جمعی و فردی به‌صورت توأمان بود.


زمانی ادامه داد: شرکت‌کنندگان در این موت‌کورت به‌عنوان وکیل مدافع خواهان و خوانده سعی کردند هم از منظر حفظ و احترام به حقوق عامه و هم از حیث احترام به حقوق فردی نکات مختلف پرونده را شفاف کنند، به تعبیری دیگر در این موت‌کورت دانشجویان به تمرین عدالت پرداختند، بنابراین تمام دانشجویانی که شجاعت شرکت در این موت‌کورت را پیدا کردند برنده هستند، چراکه در تمرین عدالت هیچ‌کس بازنده نیست.


وی خاطرنشان کرد: عدالت آن‌چنان واژه شیرین و برجسته‌ای است که هر دانشجو و فارغ‌التحصیل حقوق در تمامی عرصه‌ها باید خود را سرباز عدالت بداند، یک حقوقدان باید تا پایان عمر در خدمت عدالت باشد، چراکه هیچ نقطه پایانی برای آن قابل‌تصور نیست.


زمانی در رابطه با عملکرد صرفاً نظری دانشکده‌های حقوق، اظهار کرد: ما باید تلاش کنیم تا به‌واسطه تجربیاتی که از موت‌کورت اندوخته‌ایم، دانشکده‌های حقوق را از حالت تئوری و نظری صرف خارج کنیم و تمامی دروس حقوقی را به دو بخش نظری و عملی تفکیک کنیم تا به‌این‌ترتیب بتوانیم بین دانشگاه و نهادهای قضائی پیوندی مستحکم‌تر برقرار کنیم.


وی در رابطه با واژه موت‌کورت گفت: همگام با فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی به‌جای کلمه موت‌کورت از واژه شبیه‌سازی دادرسی استفاده کنیم، چنانچه در اساسنامه موت‌آکادمی دانشکده نیز عنوان «مرکز شبیه‎‌سازی دادرسی‌های ملی و بین‌المللی» انتخاب شده است.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
مطالب دیگر
مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (3)

مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟

چندین سال است که در امارات کلیه سرویس‌های انتقال صوت با پروتکل اینترنت ممنوع بوده و برنامه‌هایی مانند واتس اپ، وایبر، تانگو، فیسبوک مسنجر، ایمو، لاین، کیک مسنجر، تلگرام و فیس تایم مسدود هستند.
استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید
گفتگوی اختصاصی عطنا با هوندا فَن

استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید

دنیای کنونی نسبت به جهان 2006-2010 تغییرات زیادی کرده است؛ این امر بر توسعه برخی از روابط بین المللی هم تاثیر گذاشته است. من شخصا فکر می کنم بهترین نتیجه برای ایران این است که این مسئله را در اسرع وقت...
علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نوسانات وضعیت اقتصادی و نداشتن امید به حل مشکلات که دلیل مهاجرت است با جوان‌گرایی و به کارگیری نسل جوان در ساختار‌های نظام کشور باعث پویایی و کاهش مهاجرت می‌شود.»
در افغانستان چه خبر است؟
ملازهی در گفتگو با عطنا بررسی کرد

در افغانستان چه خبر است؟

يك کارشناس مسائل افغانستان معتقد است: «طالبان می‌کوشد تا با حملات نظامی سهم بیشتری از قدرت در افغانستان را به خود اختصاص دهد؛ در حالی که در ایران یک ارزیابی واقع بینانه از تحولات افغانستان وجود ندارد.»
پر بازدیدها
آخرین اخبار