۰۱ آبان ۱۳۹۷ ۱۳:۵۷
کد خبر: ۲۶۱۰۰۲
ابراهیم جمیلی در نشست علمی «صادرات؛ عبور از جغرافیای تحریم به سوی تجارت آزاد»

رئیس انجمن صادرکنندگان نمونه و برتر ایران از اختصاص بورسیه برای دانشجویان فعال در آینده‌پژوهی صادرات خبر داد و گفت: آماده همکاری با دانشجویان علاقه‌مند به کار در حوزه صادرات هستیم و از ترم بعد (بهمن ماه) تعدادی از این دانشجویان فعال در این حوزه را بورسیه خواهیم کرد.


به گزارش خبرنگار عطنا، همایش «صادرات؛ عبور از جغرافیای تحریم به سوی تجارت آزاد» با همکاری انجمن صادرکنندگان نمونه و برتر ایران و دانشگاه علامه طباطبائی عصر شنبه 28 مهرماه در دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.


ابراهیم جمیلی، رئیس انجمن صادرکنندگان نمونه و برتر ایران در افتتاحیه این همایش گفت: امروز روز مهمی است چرا که تعدادی از صادرکنندگان نمونه در این جلسه حضور دارند، معمولا در روز ملی صادرات دولتی‌ها جمع می‌شوند تعدادی لوح به بخش خصوصی و صادرکنندگان اهدا می‌کنند، چند سالی است که این برنامه تکراری انجام می‌شود.


وی افزود: در این مراسم یک‌سری حرف‌های از سوی صادرکنندگان گفته می‌شود و از سوی دولتی‌ها نیز فردی می‌آید و از پشت تریبون حرف‌های صادرکنندگان را تایید می‌کند؛ یک‌سری قول‌هایی می‌دهد و بعد نیز همه بحث‌های آن روز فراموش می‌شود و اتفاقی رخ نمی‌دهد.


رئیس انجمن صادرکنندگان نمونه و برتر ایران در همین زمینه ادامه داد: پیشنهاد کردیم به جای اینکه روز صادرات را جشن بگیریم به جای آن این برنامه را بخش خصوصی برگزار کند و از بخش دولتی که در یک سال گذشته از صادرات حمایت کرده‌اند و باعث افزایش صادرات شده‌اند، تقدیر کند! زیرا بخش‌های خصوصی نیازی به لوح‌ و عکس یادگاری ندارد. پیشنهاد ما به مذاق دوستان دولتی خوش نیامد و پیشنهاد ما به این شکل بود که از 22 مهرماه برنامه‌های برگزار کنیم تا دانشگاه‌ها نیز در این عرصه دخیل باشند.


وی با اشاره به بحران آب و عدم توجه به بخش روستایی اظهار کرد: عمده صنایع دستی صادراتی ما مثل فرش دستبافت و غیره وابسته به روستا‌ها است که متاسفانه هیچ توجهی به نقش روستا‌ها در اقتصاد و صادرات نمی‌شود.


جمیلی خاطر نشان کرد: برای برگزاری مراسم و همایش از سوی دولت مورد بی‌مهری قرار گرفتیم اما دست از تلاش برنداشتیم و دست به دامان دانشگاه شدیم و بهترین دانشگاهی که می‌توانستیم پیدا کنیم که به ما در این زمینه کمک کند، همین دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی بود.


وی با اشاره به اینکه آینده‌پژوهی صادرات در کشور ما مورد توجه قرار نگرفته است، اظهار کرد: از دانشجویان دعوت می‌کنیم در این راه ما را کمک کنند تا در این مسیر حرکت نویی صورت دهیم، از دانشجویان و استادان در خواست می‌کنیم در این راه ما را همراهی کنند تا گام‌های رو به جلویی در این مسیر برداشته شود.


رئیس انجمن صادرکنندگان نمونه و برتر ایران از اختصاص بورسیه برای دانشجویان فعال در آینده پژوهی صادرات خبر داد و گفت: آماده همکاری با دانشجویان علاقه‌مند به کار در حوزه صادرات هستیم و از ترم بعد(بهمن ماه) تعدادی از این دانشجویان فعال در این حوزه را بورسیه خواهیم کرد.


جمیلی در پایان بیان کرد: انتظار ما از دانشگاه‌ها بیشتر است، یکی از عوامل عقب ماندگی‌ ما عدم ارتباط دانشگاه و صعنت است، این کار را در دانشگاه تهران آغاز کردیم و این موضوع بهانه خوبی است که با دانشگاه علامه طباطبائی که توانایی ایفای نقش سازنده در اقتصاد را دارد شروع به همکاری کنیم.


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
مطالب دیگر
فضای اقتصادی و سیاسی کشور به بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی دامن زده است/ بوروکراسی در ایران نفس اقتصاد را گرفته است
یک استاد اقتصاد در گفتگو با عطنا:

فضای اقتصادی و سیاسی کشور به بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی دامن زده است/ بوروکراسی در ایران نفس اقتصاد را گرفته است

«اگر ما با حجم بالایی از این بیکاران مواجه هستیم، دلیل آن ضعف اقتصاد کشور همچون پایین بودن سرمایه‌گذاری، اقتصاد کوچک، فضای کسب و کار نامطلوب و ارتباط اقتصادی بد با دنیای خارج است.»
توصیه‌های جواد صالحی اصفهانی به دولت سیزدهم
در گفتگوی اختصاصی با عطنا مطرح شد

توصیه‌های جواد صالحی اصفهانی به دولت سیزدهم

اتخاذ رویکری متعادل در تجارت مهم است. تجارت با چین اهمیت دارد ولی باید در محیطی رقابتی انجام گیرد. در این زمینه اروپا نقش مهمی دارد ولی روسیه چنین نیست، چراکه آنها هم مانند ایران صادرکنندۀ انرژی هستند
آینده بازار بورس؛ اصلاحی یا ریزشی؟
یک کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

آینده بازار بورس؛ اصلاحی یا ریزشی؟

اتفاق‌های چند ماه اخیر اثرات خود را بر قیمت نمادها در بازار سرمایه گذاشته‌ و به نظر می‌رسد در حال حاضر نیاز به یک اصلاح یا استراحت دارد. از این به بعد اگر قرار است شاهد روند متفاوتی باشیم باید منتظر اخبار...
راهکارهایی برای مهار اَبَرتورم احتمالی در اقتصاد ایران
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

راهکارهایی برای مهار اَبَرتورم احتمالی در اقتصاد ایران

در صورت ادامه سوء مدیریت داخلی، تداوم تحریم ها و مشکلات مربوط به فقدان برنامه منسجم برای کنترل شیوع ویروس کرونا، امسال و سال های آتی، زنگ خطر شعله ورتر شدن تورم های بالاتر در اقتصاد ایران به صدا در خواهد...
اقتصاد
رویکرد دانش بنیان یاری‌گر اقتصاد ایران است
حجت الاسلام علی بنایی در گفتگو با عطنا؛

رویکرد دانش بنیان یاری‌گر اقتصاد ایران است

استادیار دانشگاه علامه طباطبایی معتقد است دستگاه های دولتی با استفاده از مشوق های لازم می‌توانند صنایع و شرکت های بزرگ را به سمت فعالیت های دانش بنیان و حمایت از آن ها سوق دهند.
پر بازدیدها
آخرین اخبار