۲۵ تير ۱۳۹۷ ۱۰:۵۴
کد خبر: ۲۰۱۵۵۱
سعید ذکایی، عضو هیئت علمی گروه مطالعات فرهنگی دانشگاه علامه طباطبائی

عضو هیئت‌علمی دانشگاه علامه طباطبائی اظهار داشت: جابه‌جایی در پیام‌رسان مانند جابه‌جایی خانه می‌ماند و افراد علاقه‌ای به آن ندارند و با همان پیام‌رسان‌های قبلی که استفاده می‌کرده‌اند خو گرفته‌اند.


به گزارش عطنا به نقل از خبرگزاری تهران پرس، محمدسعید ذکایی، استاد دانشگاه علامه طباطبائی در ارتباط با جابه‌جایی مخاطبان در پیام‌رسان‌ها اظهار کرد: جابه‌جایی در پیام‌رسان مانند جابه‌جایی خانه می‌ماند و افراد علاقه‌ای به آن ندارند و با همان پیام‌رسان‌های قبلی که استفاده می‌کرده‌اند خو گرفته‌اند.


عضو هیئت‌علمی دانشگاه علامه طباطبائی در خصوص تصور مردم از پیام‌رسان‌های داخلی خاطرنشان کرد: به‌علاوه اینکه اکنون مردم فکر می‌کنند در پیام‌رسان‌های داخلی حریم شخصی آن‌ها حفظ نمی‌شود. برنامه‌هایی مانند واتس‌آپ و تلگرام جای خود را به‌سرعت در بین کاربران اینترنت باز کردند و مورد استقبال واقع شدند. از سوی دیگر به آن‌ها به چشم خطراتی که باید نابود شوند نگاه می‌شود.


ذکایی پیرامون وضعیت امروز پیام‌رسان‌های داخلی تصریح کرد: موضوعی که در مورد پیام‌رسان‌های داخلی مطرح است مربوط به بعد فنی پیام‌رسان‌های داخلی است که برای کاربران مشکل‌ساز است و باعث می‌شود آن‌ها ترجیح دهند از پیام‌رسانی استفاده کنند که کیفیت فنی بیشتری دارد. جابه‌جایی همیشه دلهره‌آور است و در مورد پیام‌رسان هم همین است و مخاطبان در مورد پیام‌رسان‌های داخلی فکر می‌کنند ممکن است امنیت کافی نداشته باشند و به همین دلیل برای حضور در این پیام‌رسان‌ها مقاومت می‌کنند.


وی در پایان در مورد واکنش مردم به پیام‌رسان‌های داخلی تأکید کرد: موضوع دیگر این است که پیام‌رسان‌های داخلی در مقاطعی از زمان به مردم معرفی شدند که شامل جبهه‌بندی‌های سیاسی شدند. همان‌طور که عرض کردم بعد فنی و زیرساخت هم هست که اگر بهبود یابد به نظرم ممکن است استقبال بیشتری از پیام‌رسان‌های داخلی شود. شبکه‌های مجازی می‌توانند فرصتی برای همبستگی بیشتر باشند و شکاف‌های اجتماعی و فاصله طبقاتی را کم کنند.


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
مطالب دیگر
چگونه مسائل جنسی را به کودک آموزش دهیم؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

چگونه مسائل جنسی را به کودک آموزش دهیم؟

تربیت جنسی امری ضروری است و آموزش آن را از هر سنی که کودک شروع به سوال پرسیدن می کند باید شروع کرد. اما به طور کلی اولین زمان برای این آموزش 3 تا 5 سالگی است. چون کودک در این برهه سنی کنجکاوی هایی دارد
فقدان سرمایه اجتماعی، نظام سیاسی را با چالش‌ روبرو می‌کند/ مهاجرت یکی از نتایج شکاف میان دولت و ملت است
یک جامعه شناس در گفتگو با عطنا مطرح کرد

فقدان سرمایه اجتماعی، نظام سیاسی را با چالش‌ روبرو می‌کند/ مهاجرت یکی از نتایج شکاف میان دولت و ملت است

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نهادهای دولتی و حاکمیتی نقش مهمی در اعتماد عمومی دارند و در واقع عملکرد نهادهای اجتماعی و سیاسی است که اعتماد را خلق می‌کند یا باعث کاهش آن می‌شود.»
فضای مجازی را باید کنترل کرد/ باید به سمت اینترانت حرکت کنیم
یک جامعه شناس در گفتگو با عطنا:

فضای مجازی را باید کنترل کرد/ باید به سمت اینترانت حرکت کنیم

در حال حاضر در معرض تهدید جدی هستیم. طرح مجلس درباره ساماندهی فضای مجازی اولین گام در جهت داشتن برنامه برای مدیریت فضای مجازی است و البته نباید به روش‌های نادرست مثل قطع کردن اینترنت روی بیاوریم.
مدیریت فضای مجازی در آمریکا و کره جنوبی چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (1)

مدیریت فضای مجازی در آمریکا و کره جنوبی چگونه است؟

TikTok و WeChat دو شبکه اجتماعی چینی هستند که در دنیا با استقبال روبه‌رو شده‌اند، اما در زمان ریاست جمهوری ترامپ استفاده از این اپلیکیشن‌ها در امریکا به دلیل نگرانی های امنیتی ممنوع اعلام شد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار