عضو هیئتعلمی دانشگاه علامه طباطبائی اظهار داشت: جابهجایی در پیامرسان مانند جابهجایی خانه میماند و افراد علاقهای به آن ندارند و با همان پیامرسانهای قبلی که استفاده میکردهاند خو گرفتهاند.
به گزارش عطنا به نقل از خبرگزاری تهران پرس، محمدسعید ذکایی، استاد دانشگاه علامه طباطبائی در ارتباط با جابهجایی مخاطبان در پیامرسانها اظهار کرد: جابهجایی در پیامرسان مانند جابهجایی خانه میماند و افراد علاقهای به آن ندارند و با همان پیامرسانهای قبلی که استفاده میکردهاند خو گرفتهاند.
عضو هیئتعلمی دانشگاه علامه طباطبائی در خصوص تصور مردم از پیامرسانهای داخلی خاطرنشان کرد: بهعلاوه اینکه اکنون مردم فکر میکنند در پیامرسانهای داخلی حریم شخصی آنها حفظ نمیشود. برنامههایی مانند واتسآپ و تلگرام جای خود را بهسرعت در بین کاربران اینترنت باز کردند و مورد استقبال واقع شدند. از سوی دیگر به آنها به چشم خطراتی که باید نابود شوند نگاه میشود.
ذکایی پیرامون وضعیت امروز پیامرسانهای داخلی تصریح کرد: موضوعی که در مورد پیامرسانهای داخلی مطرح است مربوط به بعد فنی پیامرسانهای داخلی است که برای کاربران مشکلساز است و باعث میشود آنها ترجیح دهند از پیامرسانی استفاده کنند که کیفیت فنی بیشتری دارد. جابهجایی همیشه دلهرهآور است و در مورد پیامرسان هم همین است و مخاطبان در مورد پیامرسانهای داخلی فکر میکنند ممکن است امنیت کافی نداشته باشند و به همین دلیل برای حضور در این پیامرسانها مقاومت میکنند.
وی در پایان در مورد واکنش مردم به پیامرسانهای داخلی تأکید کرد: موضوع دیگر این است که پیامرسانهای داخلی در مقاطعی از زمان به مردم معرفی شدند که شامل جبههبندیهای سیاسی شدند. همانطور که عرض کردم بعد فنی و زیرساخت هم هست که اگر بهبود یابد به نظرم ممکن است استقبال بیشتری از پیامرسانهای داخلی شود. شبکههای مجازی میتوانند فرصتی برای همبستگی بیشتر باشند و شکافهای اجتماعی و فاصله طبقاتی را کم کنند.