۱۶ تير ۱۳۹۷ ۱۶:۱۲
کد خبر: ۲۰۰۴۲۴
علی‌مراد در افتتاح نمایشگاه عکس «مسائل اجتماعی ایران»

مسئول برگزاری نمایشگاه عکس «مسائل اجتماعی ایران» ضمن اشاره به اینکه این نمایشگاه عکس تلاشی است برای آن که به هنر اجتماعی و فضای میان‌رشته‌ای بیشتر نزدیک شویم، گفت: امیدوارم که عکس‌ها درباره‌ پرسش‌ها باشند، نه درباره‌ پاسخ‌ها.


به گزارش عطنا، نمایشگاه عکس «مسائل اجتماعی ایران» به همت انجمن جامعه‌شناسی ایران، باحضور جمعی از استادان، جمعه، 1 تیرماه در گالری ماه مهر تهران افتتاح شد و در نشست افتتاحیه این نمایشگاه دکتر حسین سراج‌زاده، رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران، دکتر هادی خانیکی، مدیرگروه ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی و رئیس انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات و علی‌مراد عناصری، مسئول برگزاری این نمایشگاه سخنرانی کردند.


علی‌مراد عناصری در بخشی از این مراسم به ارائه دیدگاه‌های خود پرداخت و در ابتدا از تمام کسانی که در راه اندازی این نمایشگاه کمک کردند تشکر کرد و گفت: دکتر سراج‌زاده در ابتدا پیشنهاد و ایده برگزاری این نمایشگاه را داده بودند و جهت تحقق این امر حمایت‌ها و پیگیری‌های فراوان کردند.


وی این نمایشگاه را تلاشی دانست برای نزدیک شدن به هنر اجتماعی و فضای میان رشته‌ای و گفت: از طریق اینگونه فعالیت‌ها می‌توان پژوهشگران اجتماعی میدانی‌کار پرورش داد و هنرمندان را به حوزه‌ی علوم اجتماعی و جامعه‌شناسی مرتبط کرد.


مدیر اجرایی نمایشگاه ضمن تاکید بر این موضوع که نمایشگاهی که در حال حاضر برگزار شده از استاندارد بسیار بالایی نسبت به استانداردهای معمول هنری برخوردار است، افزود: این کار، کار ساده‌ای برای ما بود و ما در سطح سنگین‌تر نیز می‌توانیم فعالیت کنیم، اما ضعف مالی انجمن جامعه‌شناسی مانع از پیش‌برد این هدف می‌شود.


عناصری جهت پربارتر شدن این نوع نمایشگاه‌ها، تربیت افراد بین رشته‌ای را که در عین تسلط بر علوم اجتماعی به هنر نیز تسلط کافی داشته باشند، لازم دانست و گفت: خوب است اگر عکس‌ها به جای آن که درباره‌ پاسخ‌ها باشند، به پرسش‌ها بپردازند.


وی در ادامه نسبت به برخی از عکاسان و مجموعه‌های هنری و به طور کل اصحاب هنر که به دلیل عدم وجود نفع مالی از همکاری دوستانه امتناع کرده بودند، ابراز ناراحتی کرد و گفت: ما در علوم اجتماعی یاد گرفته‌ایم که بدون چشم‌داشت مالی، برای مردم کار کنیم تا زندگی بهتری داشته باشیم.


علی‌مراد عناصری در پایان سخنانش از دکتر حسین میرزایی، رئیس پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم بابت تأمین هزینه اجرای این نمایشگاه، پیمان هوشمندزاده، رئیس کمیته داوران نمایشگاه و دکتر گودرزی جهت حمایت‌ها و پشتیبانی‌ها، آتلیه سین و در نهایت گالری ماه مهر جهت برگزاری نمایشگاه، تشکر کرد.


 
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
مطالب دیگر
چگونه مسائل جنسی را به کودک آموزش دهیم؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

چگونه مسائل جنسی را به کودک آموزش دهیم؟

تربیت جنسی امری ضروری است و آموزش آن را از هر سنی که کودک شروع به سوال پرسیدن می کند باید شروع کرد. اما به طور کلی اولین زمان برای این آموزش 3 تا 5 سالگی است. چون کودک در این برهه سنی کنجکاوی هایی دارد
فقدان سرمایه اجتماعی، نظام سیاسی را با چالش‌ روبرو می‌کند/ مهاجرت یکی از نتایج شکاف میان دولت و ملت است
یک جامعه شناس در گفتگو با عطنا مطرح کرد

فقدان سرمایه اجتماعی، نظام سیاسی را با چالش‌ روبرو می‌کند/ مهاجرت یکی از نتایج شکاف میان دولت و ملت است

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نهادهای دولتی و حاکمیتی نقش مهمی در اعتماد عمومی دارند و در واقع عملکرد نهادهای اجتماعی و سیاسی است که اعتماد را خلق می‌کند یا باعث کاهش آن می‌شود.»
فضای مجازی را باید کنترل کرد/ باید به سمت اینترانت حرکت کنیم
یک جامعه شناس در گفتگو با عطنا:

فضای مجازی را باید کنترل کرد/ باید به سمت اینترانت حرکت کنیم

در حال حاضر در معرض تهدید جدی هستیم. طرح مجلس درباره ساماندهی فضای مجازی اولین گام در جهت داشتن برنامه برای مدیریت فضای مجازی است و البته نباید به روش‌های نادرست مثل قطع کردن اینترنت روی بیاوریم.
مدیریت فضای مجازی در آمریکا و کره جنوبی چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (1)

مدیریت فضای مجازی در آمریکا و کره جنوبی چگونه است؟

TikTok و WeChat دو شبکه اجتماعی چینی هستند که در دنیا با استقبال روبه‌رو شده‌اند، اما در زمان ریاست جمهوری ترامپ استفاده از این اپلیکیشن‌ها در امریکا به دلیل نگرانی های امنیتی ممنوع اعلام شد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار