۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ ۰۹:۳۱
کد خبر: ۱۸۳۵۱۳
asadi

استاد روزنامه‌نگاری دانشگاه علامه طباطبائی: خروج کانال برخی مسئولان ارشد، مدیران و رسانه‌ها‌ از پیام‌رسان‌های خارجی امری قابل پیش بینی است،چراکه با توجه قوانین و مقرراتی که اخیرا برای حمایت از پیام‌ رسان‌ های داخلی وضع شده، بهتر است‌ مدیران برای عمل به این قوانین و تلاش برای تحقق شعار سال، این کار را انجام دهند.


به گزارش عطنا، دکتر عباس اسدی، عضو هیئت علمی دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی در یادداشتی در روزنامه‌ جام جم خروج مسئولان از تلگرام و استفاده از نرم‌افزارهای بومی را امری مثبت ارزیابی کرد و آن را در راستای حمایت از تولید ملی به مثابه شعار سال دانست. متن این یادداشت در پی می‌آید؛


خروج کانال برخی مسئولان ارشد، مدیران و رسانه‌ها‌ از پیام‌رسان‌های خارجی امری قابل پیش بینی است،چراکه با توجه قوانین و مقرراتی که اخیرا برای حمایت از پیام‌ رسان‌ های داخلی وضع شده، بهتر است‌ مدیران برای عمل به این قوانین و تلاش برای تحقق شعار سال، این کار را انجام دهند.


این عمل مسئولانه ‌برخی مدیران بی‌تردید حاوی پیام‌های خاصی برای مردم است و بی‌شک تاثیر خود را در جامعه نیز خواهد گذاشت. مسئولان و رسانه‌هایی که از این پیام‌رسان خارج شدند، هر کدام طرفدارانی دارند و احتمالا بسیاری از آنها به پیروی از این اقدامات، تلگرام را ترک خواهند کرد.


اما در هر صورت ممکن است با توجه به تبلیغات منفی دشمنان علیه پیام‌رسان‌های داخلی دیرتر به موج کوچ از تلگرام بپیوندند البته این دسته از افراد نیز وقتی ببینند بیشتر مردم به استفاده از پیام‌رسان‌های داخلی روی آورده‌‌اند، رفته‌رفته تلگرام را کنار خواهند گذاشت. چراکه به هرحال انسان‌ها در دنیای مدرن امروزی نیاز به برقراری ارتباطات مجازی دارند و پیام‌رسان‌های بومی هم می‌توانند به نحوی قابل قبول، این نیاز افراد را برطرف کنند.


بنابراین کوچ همگانی مردم از تلگرام، دیر یا زود اتفاق خواهد افتادو جامعه ما دیر یا زود از نتایج مثبت این کوچ بهره‌مند خواهد شد.


یکی از این نتایج، شکسته شدن انحصار بیگانگان در فضای مجازی ایران است. چراکه امروزه بخش وسیعی از پهنای باند کشور ما به پیام‌رسانی اختصاص می‌یابد که مدیریت آن در اختیار فردی بیگانه است که تابع قوانین هیچ کشوری هم نیست. ضمن این که شکسته شدن انحصار تلگرام، موجب خواهد شد تا ارز کمتری‌از کشور خارج ‌‌شود‌.


از سوی دیگر، ترویج استفاده از پیام‌رسان‌های داخلی، سبب رونق اقتصاد مجازی ایران نیز می‌شود، چراکه در این صورت، پول مردم در فضای مجازی داخلی در کشور به گردش درمی‌آید.


بنابراین با توجه به همه فوایدی که این کوچ مسئولانه خواهد داشت، به نظر می‌رسد، بزودی شاهد رونق گرفتن پیام رسان‌های داخلی خواهیم بود.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
مطالب دیگر
چگونه مسائل جنسی را به کودک آموزش دهیم؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

چگونه مسائل جنسی را به کودک آموزش دهیم؟

تربیت جنسی امری ضروری است و آموزش آن را از هر سنی که کودک شروع به سوال پرسیدن می کند باید شروع کرد. اما به طور کلی اولین زمان برای این آموزش 3 تا 5 سالگی است. چون کودک در این برهه سنی کنجکاوی هایی دارد
فقدان سرمایه اجتماعی، نظام سیاسی را با چالش‌ روبرو می‌کند/ مهاجرت یکی از نتایج شکاف میان دولت و ملت است
یک جامعه شناس در گفتگو با عطنا مطرح کرد

فقدان سرمایه اجتماعی، نظام سیاسی را با چالش‌ روبرو می‌کند/ مهاجرت یکی از نتایج شکاف میان دولت و ملت است

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نهادهای دولتی و حاکمیتی نقش مهمی در اعتماد عمومی دارند و در واقع عملکرد نهادهای اجتماعی و سیاسی است که اعتماد را خلق می‌کند یا باعث کاهش آن می‌شود.»
فضای مجازی را باید کنترل کرد/ باید به سمت اینترانت حرکت کنیم
یک جامعه شناس در گفتگو با عطنا:

فضای مجازی را باید کنترل کرد/ باید به سمت اینترانت حرکت کنیم

در حال حاضر در معرض تهدید جدی هستیم. طرح مجلس درباره ساماندهی فضای مجازی اولین گام در جهت داشتن برنامه برای مدیریت فضای مجازی است و البته نباید به روش‌های نادرست مثل قطع کردن اینترنت روی بیاوریم.
مدیریت فضای مجازی در آمریکا و کره جنوبی چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (1)

مدیریت فضای مجازی در آمریکا و کره جنوبی چگونه است؟

TikTok و WeChat دو شبکه اجتماعی چینی هستند که در دنیا با استقبال روبه‌رو شده‌اند، اما در زمان ریاست جمهوری ترامپ استفاده از این اپلیکیشن‌ها در امریکا به دلیل نگرانی های امنیتی ممنوع اعلام شد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار