۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ ۰۴:۱۹
کد خبر: ۱۸۳۴۷۲
heshmatollah falahat pishe

استاد علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی و عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس، یادآور شد: موافقت برخی از کشورهای اروپایی با تحریم جدید برای ایران نشان از شکست سیاست سنتیِ دادن امتیاز اقتصادی برای اخذ امتیاز سیاسی است.


به گزارش عطنا به نقل از خانه ملت، حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، عضو هیئت علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی در خصوص عدم توافق وزرای خارجه اتحادیه اروپا برای اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران با هدف راضی کردن آمریکایی‌ها به ماندن در برجام، گفت: اروپایی‌ها بعد از برجام و برخی بازیگران چون آلمان و فرانسه امتیازات اقتصادی بسیاری به ایران دادند اما قابل تامل است که ایتالیا در نشست وزرای خارجه اتحادیه اروپا به دفاع از ایران می‌پردازد و با اعمال تحریم‌های جدید مخالفت می‌کند.


نماینده مردم اسلام‌آباد غرب در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: موافقت برخی از کشورهای اروپایی با اعمال تحریم جدید علیه ایران نشان داد سیاست سنتیِ دادن امتیاز اقتصادی برای اخذ امتیاز سیاسی، شکست خورده است لذا مسئولان وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی باید سیاست‌های خود را تعدیل و اصلاح کنند.


وی افزود: متاسفانه به میزان امتیازاتی که ایران به کشورهای اروپایی داده، به همان میزان با ما سر دشمنی باز کردند البته اروپایی‌ها باید بدانند که طرف دفاع از حقوق جمهوری اسلامی در برابر آمریکا باشند نه آنکه برای راضی کردن آمریکا، تحریم‌های جدید علیه ایران اعمال کنند.


فلاحت‌پیشه معتقد است: روند سیاست خارجی جمهوری اسلامی درباره برجام در شرایط انفعالی قرار گرفته و با شعارهایی که مسئولان وزارت امور خارجه در ابتدای توافق هسته‌ای اعلام می‌کردند، فاصله گرفته‌ایم.


عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: از سویی اروپایی‌ها به دنبال قانع کردن آمریکا برای ماندن در برجام هستند و از سوی دیگر قدرت‌های برتر اقتصادی اروپا چون آلمان و فرانسه به دنبال اعمال تحریم علیه ایران هستند، لذا ایران باید منتظر تحریم‌هایی از طرف اتحادیه اروپایی باشد اما نوع توجیه آنها نباید مانع ارایه پیام مسئولان ایرانی به آنها شود.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
مطالب دیگر
مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (3)

مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟

چندین سال است که در امارات کلیه سرویس‌های انتقال صوت با پروتکل اینترنت ممنوع بوده و برنامه‌هایی مانند واتس اپ، وایبر، تانگو، فیسبوک مسنجر، ایمو، لاین، کیک مسنجر، تلگرام و فیس تایم مسدود هستند.
استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید
گفتگوی اختصاصی عطنا با هوندا فَن

استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید

دنیای کنونی نسبت به جهان 2006-2010 تغییرات زیادی کرده است؛ این امر بر توسعه برخی از روابط بین المللی هم تاثیر گذاشته است. من شخصا فکر می کنم بهترین نتیجه برای ایران این است که این مسئله را در اسرع وقت...
علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نوسانات وضعیت اقتصادی و نداشتن امید به حل مشکلات که دلیل مهاجرت است با جوان‌گرایی و به کارگیری نسل جوان در ساختار‌های نظام کشور باعث پویایی و کاهش مهاجرت می‌شود.»
در افغانستان چه خبر است؟
ملازهی در گفتگو با عطنا بررسی کرد

در افغانستان چه خبر است؟

يك کارشناس مسائل افغانستان معتقد است: «طالبان می‌کوشد تا با حملات نظامی سهم بیشتری از قدرت در افغانستان را به خود اختصاص دهد؛ در حالی که در ایران یک ارزیابی واقع بینانه از تحولات افغانستان وجود ندارد.»
پر بازدیدها
آخرین اخبار