۰۵ شهريور ۱۳۹۶ ۰۳:۵۹
VEZARAT

معاون اداری و مالی وزارت علوم گفت: بیش از ۲۰۰ موسسه آموزش عالی در کشور وجود دارد که طرح ساماندهی این مراکز در وزارت علوم آماده شده است.

به گزارش عطنا به نقل از مهر، حسین عسگریان‌ابیانه در مراسم افتتاحیه استخر دانشگاه یاسوج به مناسبت هفته دولت گفت: برنامه آموزش عالی گسترش دانشگاه های نسل سوم و کارآفرین است تا این دانشگاه ها بتوانند بار اشتغال را به دوش کشند.

وی افزود: در کشور دانشگاه های سطح یک وجود دارد که به دنبال تحقق این موضوع هستند و به دنبال جذب دانشجویانی هستند که به سمت فناوری هدایت شوند.

معاون اداری و مالی وزارت علوم تاکید کرد: بیش از ۲۰۰ موسسه آموزش عالی در کشور وجود دارد که طرح ساماندهی این مراکز در وزارت علوم آماده شده و این امر حمایت نمایندگان مجلس شورای اسلامی را می‌طلبد.

عسگریان ابیانه ادامه داد: ساماندهی نیروی انسانی در این دانشگاه ها نیز در دستور کار قرار دارد که شامل اعضای هیات علمی و کارکنان می شود.