مسئولان موسسه آموزش عالی بیمه اکو در تاریخ 18 آذرماه در نشستی که به دعوت پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم ،تحقیقات و فناوری با هدف تبادل تجربیات بین المللی سازی آموزش عالی و جذب دانشجویان غیر ایرانی برگزار شد، شرکت کردند و با اعضای هیأت علمی پژوهشکده به گفتگو و ارایه دیدگاه و دستاوردهای خود پرداختند.

IMG_0232
به گزارش عطنا، در این نشست، دکتر آتوسا گودرزی به تاریخچه فعالیتهای موسسه آموزش عالی بیمه اکو، جایگاه فعلی و روند ارتباط با سازمان همکاری های اقتصادی(اکو) و همچنین تحولات آموزشی یک دهه اخیر در این مرکز عالی آموزشی اشاره کرد .در ادامه دکتر رضا افقی به تشریح اعتبارات بین المللی و معافیت های دریافت شده از موسسات معتبر بیمه ای خارجی برای موسسه پرداختند. در این ارتباط اعضای هیأت علمی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی نیز، سؤالهایی با محوریت شناسایی و رفع موانع و مشکلات فعالیت های دانشگاهی بین المللی در ایران را مطرح نمودند که توسط استادان موسسه آموزش عالی بیمه اکو پاسخ لازم داده شد.