۰۱ شهريور ۱۳۹۶ ۰۵:۴۶
کد خبر: ۱۳۵۲۴۹
shakeri

رئیس دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی با بیان اینکه دستگاه‌ها بایدنسبت به شفافیت مالی و پرداختی‌های مدیران پاسخگو باشند گفت: باید به دور از ملاحظات نسبت به شفافیت این حکم ها اقدام شود.


به گزارش خبرنگار مهر، عباس شاکری در نشست دیده بان شفافیت و عدالت که با موضوع بررسی قانون انتشار و دسترسی آزاد شهروندان به اطلاعات برگزار شد، با اشاره به عدم شفافیت اقتصادی گفت: دست های منفعت طلبی که در جای جای کشور وجود دارد مانع شفافیت در اقتصاد هستند.


وی با بیان اینکه تمام دستگاهها و سازمانها باید به طریق اولی نسبت به شفافیت درآمدها، مخارج و حتی پرداختی های مدیران پاسخگو باشند، گفت: بررسی هر مسئله‌ای ریشه در اقتصاد دارد،بنابراین تنها راه ایجاد یک اقتصاد سالم، شفافیت است.


رئیس دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی با تاکید بر اینکه در اجرای شفافیت اقتصادی باید از دستبرد به مسائل سیاسی و جناحی در امان باشیم، افزود: متاسفانه مشاورهایی در برخی وزارتخانه ها منصوب می‌شوند که شاید حضور برخی از آنها نیاز نباشد و باید به دور از هرگونه ملاحظاتی نسبت به شفافیت این حکم ها اقدام شود.


این اقتصاددان با اشاره به چالش‌های اقتصادی ادامه داد: در این زمینه برنامه های توسعه‌ای نوشته می‌شود اما امروز همچنان با مشکلاتی همچون بیکاری، فقر و سایر بحران های اقتصادی مواجه ایم.


شاکری با تاکید بر اینکه باید تمام سوءاستفاده‌کنندگان در دستگاه‌های دولتی و حتی بخش خصوصی با ایجاد شفافیت در اقتصاد شناسایی شوند، گفت: آنچه که امروز مسلم است حل چالش عدم شفافیت و نهادینه کردن راهکار اساسی در این خصوص خواهد بود که بدون عزم جدی مسئولان شاهد ساماندهی این شرایط نخواهیم بود.


عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه علامه طباطبائی آسیب شناسی نظام بانکی را یکی از الزامات امسال عنوان کرد و گفت: متاسفانه امروز بانکها با یک سری مطالبات مشکوک الوصول مواجه اند. بنابراین در این شرایط نظام بانکی کشور چگونه می خواهد به چرخیدن چرخ های اقتصاد کمک کند.


وی در پایان تاکید کرد: غالب دستگاه‌ها و نهادها از جمله قوای سه گانه مقننه، مجریه و قضائیه گریبانگیر این عدم شفافیت هستند.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
مطالب دیگر
فضای اقتصادی و سیاسی کشور به بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی دامن زده است/ بوروکراسی در ایران نفس اقتصاد را گرفته است
یک استاد اقتصاد در گفتگو با عطنا:

فضای اقتصادی و سیاسی کشور به بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی دامن زده است/ بوروکراسی در ایران نفس اقتصاد را گرفته است

«اگر ما با حجم بالایی از این بیکاران مواجه هستیم، دلیل آن ضعف اقتصاد کشور همچون پایین بودن سرمایه‌گذاری، اقتصاد کوچک، فضای کسب و کار نامطلوب و ارتباط اقتصادی بد با دنیای خارج است.»
توصیه‌های جواد صالحی اصفهانی به دولت سیزدهم
در گفتگوی اختصاصی با عطنا مطرح شد

توصیه‌های جواد صالحی اصفهانی به دولت سیزدهم

اتخاذ رویکری متعادل در تجارت مهم است. تجارت با چین اهمیت دارد ولی باید در محیطی رقابتی انجام گیرد. در این زمینه اروپا نقش مهمی دارد ولی روسیه چنین نیست، چراکه آنها هم مانند ایران صادرکنندۀ انرژی هستند
آینده بازار بورس؛ اصلاحی یا ریزشی؟
یک کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

آینده بازار بورس؛ اصلاحی یا ریزشی؟

اتفاق‌های چند ماه اخیر اثرات خود را بر قیمت نمادها در بازار سرمایه گذاشته‌ و به نظر می‌رسد در حال حاضر نیاز به یک اصلاح یا استراحت دارد. از این به بعد اگر قرار است شاهد روند متفاوتی باشیم باید منتظر اخبار...
راهکارهایی برای مهار اَبَرتورم احتمالی در اقتصاد ایران
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

راهکارهایی برای مهار اَبَرتورم احتمالی در اقتصاد ایران

در صورت ادامه سوء مدیریت داخلی، تداوم تحریم ها و مشکلات مربوط به فقدان برنامه منسجم برای کنترل شیوع ویروس کرونا، امسال و سال های آتی، زنگ خطر شعله ورتر شدن تورم های بالاتر در اقتصاد ایران به صدا در خواهد...
اقتصاد
رویکرد دانش بنیان یاری‌گر اقتصاد ایران است
حجت الاسلام علی بنایی در گفتگو با عطنا؛

رویکرد دانش بنیان یاری‌گر اقتصاد ایران است

استادیار دانشگاه علامه طباطبایی معتقد است دستگاه های دولتی با استفاده از مشوق های لازم می‌توانند صنایع و شرکت های بزرگ را به سمت فعالیت های دانش بنیان و حمایت از آن ها سوق دهند.
پر بازدیدها
آخرین اخبار