۲۱ مرداد ۱۳۹۶ ۱۶:۳۰
کد خبر: ۱۳۲۹۹۲
net 4g 5g mobile shabake ftth site

به گفته محققان مؤسسه GSMA Intelligence، درحال حاضر در هندوستان شاهد ضریب نفوذ بالای تلفن همراه هستیم که این موضوع باعث شده است میزان ضریب نفوذ اینترنت جهان هم بالا برود. اما ضریب نفوذ بالای تلفن همراه چه مزایایی برای این کشور پهناور یا سایر نقاط جهان ایجاد خواهد کرد؟


به گزارش عطنا به نقل از ایران، انقلاب گوشی‌های هوشمند و تکنولوژی‌های وایرلس، جهان را تغییر داده است و حالا دیگر شاهد ظهور اینترنت اشیا و... در تمام جهان هستیم. این گوشی‌ها امروزه دیگر ساده‌ترین راه دسترسی به اینترنت محسوب می‌شوند و در بیشتر نقاط جهان، کاربران بخش اعظم ارتباطات خود را از قبیل مکالمه، اتصال به اینترنت، ارتباط گرفتن با دوستان و... از طریق شبکه‌های اجتماعی و پیام رسان‌ها و... را به ‌وسیله همین گوشی‌ها انجام می‌دهند؛گوشی‌هایی که حالا دیگر تخمین زده شده است که تعداد کاربران آن در سراسر جهان تا سال 2020 به 5.7 میلیارد نفر برسد و این ظرفیت بسیار بزرگی محسوب می‌شود. اما با توجه به اینکه در برخی کشورها شاهد اشباع از نظر اتصال کاربران به اینترنت تلفن هوشمند هستیم، کدام کشورها در زمینه افزایش تعداد کاربران اینترنت در حال ایفای نقش مؤثرتری هستند و کدام یک می‌توانند برای آینده تلفن‌های هوشمند نقشی تعیین‌کننده داشته باشند؟



ارتش 5.7 میلیاردی کاربران تلفن هوشمند


در آخرین گزارش مؤسسه GSMA Intelligence که مدتی پیش منتشر شد، تخمین زده شده است که تعداد کاربران گوشی هوشمند در سراسر جهان تا سال 2020 به 5.7 میلیارد نفر خواهد رسید و به دلیل اینکه بیشتر کشورهای توسعه یافته اشباع شده‌اند، بخش اعظم این رشد در منطقه آسیا پسیفیک بویژه در هندوستان انجام خواهد گرفت. طبق این گزارش همچنین تخمین زده می‌شود که تا سال 2020 حدود 860میلیون کاربر جدید تلفن هوشمند داشته باشیم که 4/66درصد آن از آسیاپسیفیک خواهد بود و در این میان هندوستان با 36درصد رشد تعداد کاربر یعنی 310میلیون نفر، نقش اصلی را ایفا می‌کند. گفتنی است که هندوستان بتازگی به‌عنوان دومین بازار بزرگ تلفن هوشمند از امریکا پیشی گرفته است که بسیاری، دلیل آن را افزایش یافتن درآمد مردم این کشور و نیز عرضه گوشی‌های هوشمند با بهای پایین عنوان کرده‌اند.


در این گزارش همچنین آمده است که تلفن‌های هوشمند به میلیون‌ها نفر از مردم جهان کمک کرده‌اند تا دسترسی به اینترنت داشته باشند؛ فرصتی که شاید اگر توسط تلفن‌های هوشمند فراهم نشده بود هرگز این افراد آن را به دست نمی‌آوردند و شاید تعداد کاربران اینترنت در چنین مناطقی حتی به نصف تعداد کنونی هم نمی‌رسید چه برسد به اینکه در آینده بخواهند در زمینه افزایش تعداد کاربران اینترنت، نقش اساسی ایفا کنند و پیشرو باشند.
طبق مطالعات محققان مؤسسه GSMA Intelligence، درحال حاضر در هندوستان شاهد ضریب نفوذ بالای تلفن همراه هستیم که این موضوع باعث شده است میزان ضریب نفوذ اینترنت جهان هم بالا برود. اما ضریب نفوذ بالای تلفن همراه چه مزایایی برای این کشور پهناور یا سایر نقاط جهان ایجاد خواهد کرد؟ از نگاه این محققان یکی از مزایای اتصال بیشتر کاربران کشورها به اینترنت، بیشتر نقل و انتقالات مالی و به اصطلاح شکل گرفتن اقتصاد دیجیتال است که می‌تواند در وضعیت اقتصادی این کشورها و به‌طور کلی جهان، تأثیری بسیار جدی داشته باشد.


«کولمیت باوا» یکی از تحلیلگران این مؤسسه می‌گوید: مصرف‌کنندگان در کشورهای در حال توسعه در حال‌گذار و عبور از کامپیوترهای دسکتاپی و لپ تاپ‌ها هستند و از سوی دیگر به تلفن‌های هوشمند اقبال خوبی نشان داده‌اند تا بتوانند از این طریق به اینترنت متصل شوند طوری که رشد تلفن‌های هوشمند در این مناطق، 34درصد بالاتر از سایر کشورهاست. همچنین در این گزارش آمده است: در هندوستان با اینکه هم‌اکنون ترافیک بالای اینترنت تلفن هوشمند در آن وجود دارد ولی باید بدانیم که هیچ نشانه‌ای از کندی رشد در آن دیده نمی‌شود و همچنان شیب رشد آن روند صعودی دارد. «کولمیت باوا» این تحلیلگر حوزه بازار و آی تی در مؤسسه GSMA Intelligence همچنین گفت: با پیش‌بینی سهم 46درصدی از بازار جهانی تلفن هوشمند در این کشور تا سال 2018، رشد دیجیتال سریع هندوستان، فرصت‌های زیادی در اختیار بسیاری از کشورها قرار خواهد داد چرا که هندوستان از بسیاری جهات ازجمله اقتصادی، با کشورهای زیادی در ارتباط است. وی همچنین ادامه داد: به‌همین دلیل هم سازمان‌هایی که در کشورهای مختلف با افزایش ضریب نفوذ تلفن همراه و گوشی‌های هوشمند به درآمدزایی بیشتری می‌رسند رقابت گسترده و تنگاتنگ تری با یکدیگر خواهند داشت.

آمریکا و اروپا عقب‌تر از هندوستان


در گزارش GSMA Intelligence نه تنها به تعداد کاربران کنونی توجه شده است بلکه به‌طور مشخص تحقیقی انجام گرفته که کدام کشورها می‌توانند در سال‌های آتی، بیشترین تعداد کاربر جدید تلفن هوشمند را داشته باشند. در همین راستا در گزارش این مؤسسه آمده است که تا سال 2020، هندوستان به تنهایی مسئول 36درصد کاربران جدید تلفن هوشمند در سراسر جهان خواهد بود. همچنین در بخش دیگری از این گزارش آمده است: این درحالی است که در دهه گذشته رشد کاربران تلفن همراه در بازارهایی همچون امریکا و اروپا بیشتر بوده که البته در حال حاضر، دیگر بازار کشورهای این حوزه، اشباع شده‌اند و نمی‌توان چندان به افزایش تعداد کاربران جدید تلفن هوشمند در آن دل خوش کرد. به‌عنوان مثال در حال حاضر ضریب نفوذ تلفن هوشمند در اروپا و امریکای شمالی بیش از 80درصد است پس این کشورها جای زیادی برای رشد ندارد ولی در مقابل، امریکای لاتین و آسیا پسیفیک(آسیا- اقیانوسیه) به ترتیب ضریب نفوذ تلفن هوشمند 70 و 65درصدی دارند که البته انتظار می‌رود این ضریب نفوذ تا سال 2020 به 78 و 76درصد برسد. از آنجا که در آسیاپسیفیک تعداد زیادی کشور در حال توسعه دیده می‌شود و ازسوی دیگر این کشورها دارای جمعیت جوان بالایی هستند، بنابراین یک پتانسیل بالقوه بالا در زمینه‌ آی تی و حوزه تلفن‌های هوشمند محسوب می‌شوند. این هم یک دلیل دیگر که از نگاه محققان مؤسسه GSMA Intelligence، بیشتر رشد کاربران تلفن هوشمند از ناحیه منطقه آسیا اقیانوسیه و بازارهای در حال توسعه خواهد بود.



آینده روشن اینترنت نسل چهارم


در زمینه اینترنت نیز در این گزارش آمده است در حالی که هنوز هم بخش عمده‌ای از مردم جهان از اینترنت 2G استفاده می‌کنند و در سال 2016 این رقم به 45 درصد رسید، مطالعات نشان می‌دهد که تعداد کاربران اینترنت نسل سوم(3G) در این سال به 32درصد و تعداد کاربران نسل چهارم اینترنت(4G) هم به 23درصد رسیده بود.


با اینکه این آمار و ارقام چندان بالا نیستند و به اعتقاد بسیاری، حتی دلگرم‌کننده نیز محسوب نمی‌شوند، اما آنالیز محققان مؤسسه GSMA Intelligence پیش‌بینی می‌کنند که تا سال 2020، بازیگر اصلی میدان اینترنت، فقط نسل چهارم شبکه تلفن همراه یعنی (4G)خواهد بود و این رقم تا 41درصد نیز خواهد رسید در حالی که طبق این پیش‌بینی، میزان کاربران نسل دوم اینترنت(2G)به کمتر از 30 درصد نزول خواهد کرد و در زمینه نسل سوم شبکه تلفن همراه (3G) نیز رقم 32درصد کاملاً راکد و یکنواخت باقی می‌ماند. از آنجا که تعداد کاربران اینترنت نسبت مستقیمی با رشد اینترنت‌هایی با سرعت بیشتر دارند، پس رشد در زمینه نسل چهارم شبکه تلفن همراه(4G) نیز در آسیا اقیانوسیه و هندوستان دیده می‌شود و شاید بتوان این مناطق را بزرگترین دلیل برای افزایش ضریب نفوذ اینترنت نسل چهارم دانست و حتی محققان این مؤسسه، منطقه آسیاپسیفیک را بزرگ‌ترین فاکتور در رشد جهانی کاربران تلفن همراه و اینترنت نسل چهارم شبکه تلفن همراه تا سال 2020 می‌دانند. همچنین در این گزارش آمده است که برخی کشورها در آسیا پسیفیک نیز در این زمینه موفقیت بیشتری خواهند داشت که از آنها می‌توان به چین، هندوستان، مالزی و نیوزیلند اشاره کرد که پیشتازان جهان در رشد ضریب نفوذ تلفن هوشمند در منطقه آسیا پسیفیک هستند.
کمپانی Mobile Adobe Digital Insights (ADI) نیزچندی پیش گزارشی منتشر کرد و در آن عنوان شد که ترافیک تلفن هوشمند در هندوستان، از سال 2014 تاکنون حدود 290 درصد افزایش یافته در حالی که ترافیک کامپیوترهای دسکتاپی با حدود 6 درصد کاهش همراه بوده است و در زمینه تعداد کاربران تبلت نیز باید گفت ترافیک تبلت در سال 2017 نسبت به 2014، رشد یکنواخت 3درصدی داشته است به بیان دیگر با توجه به بازار و تعداد کاربر راکد تبلت و رایانه خانگی در بخش عمده‌ای از آسیا پسیفیک، می‌توان گفت تلفن‌های هوشمند نقش اصلی در توسعه تعداد کاربران اینترنت دارند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
مطالب دیگر
چگونه مسائل جنسی را به کودک آموزش دهیم؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

چگونه مسائل جنسی را به کودک آموزش دهیم؟

تربیت جنسی امری ضروری است و آموزش آن را از هر سنی که کودک شروع به سوال پرسیدن می کند باید شروع کرد. اما به طور کلی اولین زمان برای این آموزش 3 تا 5 سالگی است. چون کودک در این برهه سنی کنجکاوی هایی دارد
فقدان سرمایه اجتماعی، نظام سیاسی را با چالش‌ روبرو می‌کند/ مهاجرت یکی از نتایج شکاف میان دولت و ملت است
یک جامعه شناس در گفتگو با عطنا مطرح کرد

فقدان سرمایه اجتماعی، نظام سیاسی را با چالش‌ روبرو می‌کند/ مهاجرت یکی از نتایج شکاف میان دولت و ملت است

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نهادهای دولتی و حاکمیتی نقش مهمی در اعتماد عمومی دارند و در واقع عملکرد نهادهای اجتماعی و سیاسی است که اعتماد را خلق می‌کند یا باعث کاهش آن می‌شود.»
فضای مجازی را باید کنترل کرد/ باید به سمت اینترانت حرکت کنیم
یک جامعه شناس در گفتگو با عطنا:

فضای مجازی را باید کنترل کرد/ باید به سمت اینترانت حرکت کنیم

در حال حاضر در معرض تهدید جدی هستیم. طرح مجلس درباره ساماندهی فضای مجازی اولین گام در جهت داشتن برنامه برای مدیریت فضای مجازی است و البته نباید به روش‌های نادرست مثل قطع کردن اینترنت روی بیاوریم.
مدیریت فضای مجازی در آمریکا و کره جنوبی چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (1)

مدیریت فضای مجازی در آمریکا و کره جنوبی چگونه است؟

TikTok و WeChat دو شبکه اجتماعی چینی هستند که در دنیا با استقبال روبه‌رو شده‌اند، اما در زمان ریاست جمهوری ترامپ استفاده از این اپلیکیشن‌ها در امریکا به دلیل نگرانی های امنیتی ممنوع اعلام شد.
هنر و فرهنگ5
سبزترین گوشه دانشگاه
عشق به گل و گیاه در اتاق زهرا کمیجانی

سبزترین گوشه دانشگاه

عشق به گل و گیاه در امورمالی دانشگاه علامه طباطبایی، داستان زهرا کمیجانی و اتاقی پر از سبزی و طراوت، در قاب امروز دوربین خبرنگار عطنا قرار گرفت.
پر بازدیدها
آخرین اخبار