۰۲ تير ۱۳۹۴ ۰۱:۵۹
به گزارش عطنا ، وحید احمدی معاون پژوهش وزیر علوم تحقیقات و فناوری در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: در آئین نامه تقلب‌های علمی آن قسمتی که مربوط به دانشگاه بوده است یک ساز و کار جدید برای آن ایجاد شده است.

وی افزود: دانشجویان و اساتید که در دانشگاه‌ها هستند، می‌توانند در صورت مشاهده تقلب، موضوع را به کمیته انضباطی دانشگاه اعلام کنند،‌البته این در حالی است که قبلا این تخلفات و اقامه دعوا به ما اعلام نمی‌شد.

احمدی تصریح کرد: هم‌اکنون این اقامه دعوا ایجاد شده و به امضای وزیر علوم رسیده است و به دانشگاه‌ها نیز ارسال شده است، بنابراین آن خلاء که در دانشگاه‌ها وجود داشت با این امر و با مرجعیت معاونت پژوهشی رفته است.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار باشگاه خبرنگاران مبنی بر اینکه آیا دبیرخانه‌ای در این راستا شکل گرفته است، اظهار داشت:در راستای این امر دبیرخانه‌ای در ذیل معاونت پژوهشی هر یک از دانشگاه ها تشکیل شده است که شامل اعضای حقیقی و حقوقی است، بنابراین هر یک از دانشگاه‌ها می‌توانند به این مسئله درخود دانشگاه رسیدگی کنند.