۳۱ تير ۱۳۹۷ ۰۹:۵۵
کد خبر: ۲۰۲۶۶۰
self ghaza

دانشگاه علامه طباطبائی در رتبه‌بندی خدمات تغذیه‌ای صندوق رفاه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، موفق به کسب رتبۀ «سطح یک» و همچنین رتبه‌های نخست کشوری در تمامی زمینه‌های دیگر شد.


به گزارش عطنا به نقل از  روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبائی، رتبه‌بندی و سطح‌بندی خدمات تغذیه‌ای توسط کارشناسان برگزیدۀ صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجام‌شده است که در آن ۱۲۵ دانشگاه دولتی کشور حضورداشته‌اند.


بر اساس نتایج اعلام‌شده، دانشگاه علامه طباطبائی ضمن کسب رتبۀ سطح یک (سطوح ۱ الی ۳) دارای رتبۀ ۱ الی ۹ کشوری در بخش فضا و تجهیزات آشپزخانه در بین ۱۷۸ آشپزخانه و همچنین رتبۀ ۱ الی ۹  کشوری در بخش فضا و تجهیزات در بین ۳۵۰ سالن غذاخوری دانشگاهی شده است.


گفتنی است ازجمله اقدامات انجام‌شده توسط مدیریت دانشجویی در این دانشگاه می‌توان به ایجاد تثبیت تنوع غذایی برای دانشجویان در وعدۀ ناهار، شام و صبحانه، اضافه کردن حدود ۲۳ نوع غذا به برنامۀ غذایی دانشجویان، ارتقای کیفی غذاهای روزانه با ارائۀ بیش از ۴۰ نوع غذای بدون تکرار، رعایت چرخش غذاها در روزهای هفته، وجود غذاهای بومی در برنامه غذایی، رعایت اصل تناسب در غذای روزانه، تنظیم برنامۀ غذایی مناسب با ذائقۀ  غذایی گروه دختران و پسران و همچنین ارتقای کیفیت مواد اولیه مورداستفاده مانند برنج ایرانی، گوشت قرمز و سفید گرم و استفاده از روغن‌های بدون ترانس بالا اشاره کرد.


تعمیر و تجهیز و به‌روز رسانی هفت آشپزخانه و ۱۱ سالن غذاخوری، ساخت سردخانه‌های زیر صفر و بالای صفر، تبدیل آشپزخانه‌های سنتی به صنعتی و ایجاد خط سلف‌سرویس‌های متعدد باهدف ارائه خدمات بهتر، ارزیابی و کنترل روزانۀ هر یک از آشپزخانه‌ها و سالن‌های غذاخوری طی سال‌های ۹۴ الی ۹۷ در کسب این موفقیت تأثیر بسزایی داشته است.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
پر بازدیدها
آخرین اخبار